Tele

VIDEO | "Pealtnägija": raudteel surma otsimine on kui rahvussport, rongijuhid hoiavad tegelikkuses ära väga palju õnnetusi (16)

LISA KOMMENTAAR

:(22. märts 2018, 11:36
Romet Merisalu peab vahetada elukutse ja töökoht. Keegi ei ütle, et ta on süüdi, aga kui sul on 1% võimalust päästa elu, siis tee seda. Ära mõtle ainult, et sul on eesõigus. Videost on näha, et mõned rongijuhid suudavad seda teha. Ta on halb eeskuju.
Kui on rongis22. märts 2018, 10:31
Videokaamera siis koik need napikaid tegevad inimesed saab ju katte politsei kaudu, trahvid kaela, kull siis motlevad kui jrgmine kord zongleerima hakkavad raudteel
Juhan.22. märts 2018, 07:32
Inimloom on selline hull kes peab igalt poolt otse minema et mitte paari sammu rohkem teha kas või surma hinnaga.
22. märts 2018, 07:17
Noormees juhtis mootorratast, neiu istus selja taga. Rong haaras neiu mantlisabast ja tõmbas kaasa. Siis korjati samuti teda kokku. Pulmaaeg oli paika pandud.
Huvitaja22. märts 2018, 06:53
Raadiost ütles et rongijuht oli kaine.Huvitav kui tal oleks lõhnad juures kas siis tema jääks süüdi? Kui lennurajal põrkaks lennuk nt.hooldusautoga kokku kas siis ka piloot pannakse puhuma
....21. märts 2018, 22:34
vaatasin saadet ja - seest võttis õõnsaks (ja meenus tuttav, kelle elu lõppes rongi ette sõitnud sõiduautos). Jah, videokvaliteet, mida saates näidati, oli niru, kuid võibolla oli see sihilikult nii sätitud. Selle alusel ma ei julge väita, et need perroonil, kes toda hullu pillimeest nägid, ikka täiesti vait olid, me ei tea, mis oli seal enne, kui tüüp pildile sai. Võis vabalt olla mõne seal seisja tuttav, võis olla ka sellise narkolaksu all, et ei reageerinudki millelegi. Naisterahvad ei hüppa rööbastele, et täismeest sealt ära tirida. Õudne hakkas ka selle koolibussi pärast - kas lapsevanemad ka teavad, kuidas nende lapsi sõidutakse? See konkreetne video oleks pidanud olema juba politseis ja see bussijuht lükkama mõnes maksimas kärusid, elu lõpuni, mootorsõidukit talle usaldada ei tohi! Ja vahet pole, kas seal bussis olid lapsed või mitte - üks kord teeb nii, siis teeb sama ka teistkordselt ja kolmandat korda jne. Kas tõesti on vaja tagasi seda, et igal ülesõidul on inimene valves, et igasugused rongi ette ei tikuks? Sest ega selliseid pea ka mingi foor või tõkkepuu!
kes tahavad enetappu teha21. märts 2018, 22:21
need võiksid nende inimeste peale ka mõelda, kes peavad pärast neid tükke kokku korjama. Kui rong enne Veerenni ülekäiku seisma sai ja 29 aastase naise keha rongi taga vedeles, siis otsisid politseinikud taskulampidega tema puudujäävaid tükke rongi alt ja mingid mehed pidid need tükid kaltsu sisse keerama ja ära viima. Järgmisel päeval oli veel vareste kari raudteel ja nokkisid seal veel isukalt. Nii et tasuks mõelda kas tahad, et su vanemad peavad su osade kaupa kaltsu seest kirstu kallama.
hmh22. märts 2018, 17:08
Ja mitte ainult need, kes peavad korjama jäänuseid. Mida küll tunneb rongijuht, kelle rongi alla mõni selline inimene jääb?
trahvid aitaksid ka21. märts 2018, 22:13
Kui ikka oma kelguga raudteel siiberdab või punasega ülesõitu ületab, siis teha selline trahv, et elu lõpuni mäletab ja rohkem valel ajal vales kohas raudteele ei roni. Siis kaob see hajameelsus kohe ära. Kui rongidel on kaamerad ees, siis kõik, kes on kaamera ette jäänud, kohe trahv. Sellise ülbusega pannakse ju terve rongitäie inimeste elu ohtu. Rong ei saa rööbastelt kõrvale keerata. Enesetapjatega on muidugi keerulisem.
aeg21. märts 2018, 22:10
on porganditele ette panna korralikud valgustid mitte seasilmad!
crazy eights21. märts 2018, 22:23
Aeg on sul endale korralikud prillid muretseda, mitte seasilmad!
23. märts 2018, 01:03
porganditel on väga normaalsed valgustid, oled neid näinud.
Vale raha21. märts 2018, 21:20
Aeg oleks aru saada, et õnnetusi ei hoia ära ainult rongijuhid ja Elroni juhtkonna preemiad vaid ka vastavad meetmed, eelkõige ennistatavad tõkkepuud!
Ka foorid!21. märts 2018, 21:38
Neid peaks olema raudteel ikka iga 10 meetri järel, samuti pasunad et ei saaks raudteel flööti ja kannelt mängida.
:)21. märts 2018, 21:58
Lolli tema enda eest ei kaitse ka putkad ja mammid.
crazy eights21. märts 2018, 22:26
Nagu hiljutisel Tondi intsidendil oli, siis l-llide vastu ei aita ka foorid ega tôkkepuud. Ja kui sa vaevaksid artikiit lugema, siis saaksid teada, et need foorid ja tôkkepuud peavad olema mitte ainult piki vaid ka pôiki raudteed.