Inimesed

FOTOD | "Naabrist paremas" lähevad võistlustulle hipsterid, Tinderi-paar, kalevipoeg ja Soome piiga ning Saare kärgpere (6)

LISA KOMMENTAAR

Tahaks ......22. märts 2018, 18:22
... ka vaadata aga ei suuda kivisaart ekraanil näha .
normaalne eestlane21. märts 2018, 21:53
Hea, et ise neist kellestki kuulnud pole :-)
Võta aeg maha!21. märts 2018, 21:21
Mingis mõttes ma mõistan, et see slogan "naabrist parem" on huumorivõtmes, aga reaalselt ja ühiskonna suureks õnnetuseks ongi see paljudele inimestele elu mõte - olla naabrist parem. Kogu elu keskendutakse sellele, et mingil moel "häbisse" ei jääks - ei sobi ju sõita vana autoga (kuigi see võib sulle rohkem meeldida), Facebooki tuleb vähemalt kaks korda aastas postitada pilte palmisaartereisidest. Loomulikult on naabrist paremal Facebookis ka 500+ "sõpra" - sest kui sind pole Facebookis ja sul pole "laike", siis pole sind olemas. Tõukoer/tõukass on põhipaketis niikuinii.
Aga elu ise jääb elamata ja nägemata, sest kogu aur ja vile kulubki ainult võistlusele, kes on parim. Võidab muidugi see, kel on surres kõige rohkem asju, aga kui tagantjärgi vaadata - kas elu oli mõtet sellele kulutada?
Päike sulatab lund, varblased sädistavad, esimesed pungad maja seina ääres pakitsevad ja õhus on kevadet.. Kas need kiirustajad üldse märkavadki seda?
21. märts 2018, 19:59
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kevin21. märts 2018, 21:55
Mul on väga hea meel, et teie silmaring on nõelasilma suurune. Saate eesmärk ongi ennast müüa, olles tavalisele eestlasele huvipakkuv. Kui teid panna vaatama saadet neljast identsest ja igavast perekonnast, siis kui mitu eestlast lisaks teile seda vaataks? Kui teil oleks valida banaanitükkidega maasikajäätise ja maitsetu jäämassi vahe, siis teie kindel valik on null maitseelamus. Tehke ühiskonnale teene ja ärge oma harimatust siin rohkem presenteerige. Kõigile teistele häid emotsioone ja saatele kaasaelamist.
täis saast21. märts 2018, 15:31
koos saatejuhiga kahjuks.
Hm21. märts 2018, 14:57
Sildistamine on nii tore! Oleks ma ükskõik, kes neist, jätaks ma õl-i solvangu pärast saatesse minemata ja kogu Eesti rahva ees lolliks tegemata.