Hannes VõrnoFoto: Oliver Rõõmus
Inimesed
22. märts 2018, 00:01

Hannes Võrno, miks sa vassid? (187)

Kired eelmisel nädalal teleekraanile naasnud Hannes Võrno ümber ei taha vaibuda. Kriitikud materdasid teleedetabeli tippu lennanud Võrno esimese saate „Hannes Võrno 33 minutit“ maatasa. Teine saade on aga ajanud meediainimeste harja punaseks: miks ta vassib otsesaates, väites, et möödunud kevadel LPs ilmunud tema lahutuslugu oli puhtalt ühepoolne, sest ajakirjandus ei võtnud temaga ühendust?

Kired eelmisel nädalal teleekraanile naasnud Hannes Võrno ümber ei taha vaibuda. Kriitikud materdasid teleedetabeli tippu lennanud Võrno esimese saate „Hannes Võrno 33 minutit“ maatasa. Teine saade on aga ajanud meediainimeste harja punaseks: miks ta vassib otsesaates, väites, et möödunud kevadel LPs ilmunud tema lahutuslugu oli puhtalt ühepoolne, sest ajakirjandus ei võtnud temaga ühendust võtnud?

Hannes Võrno ja Vahur Kersna (Kaader saatest)

Üleeile Tallinna TV saates „Hannes Võrno 33 minutit“ usutles Võrno legendaarset teleajakirjanikku Vahur Kersnat. „Oleme sinuga tegelikult väga vähe kohtunud ega tunne praktiliselt teineteist,“ ütles Kersna. „Mul on sinu suhtes teatud respekt. Olen lugenud sinu poisiraamatut (2009. aastal ilmus Võrno autobiograafiline teos „Poisi lugu“ – toim), mis mulle väga meeldis ja missiooniraamatut (2016. aastal ilmus tema autobiograafiline raamat „Missioon“ – toim), mis oli üsna valus lugemine,“ tunnistas Kersna, et elas Võrnole kaasa möödunud aasta maikuus, kui meedia tõi päevavalgele tema abielu tumedad plekid.

Edasi lugemiseks: