Inimesed

ANNA TEADA: kuidas meeldis „Hannes Võrno 33 minutit“ teine saade?

VIDEO | VAHUR KERSNA KAASA: kui lähed Tallinna TVsse, siis ma ei armasta sind enam! (145)

LISA KOMMENTAAR

meeldis saade24. märts 2018, 22:03
Tublid mehed olete. Õige tähelepanek kuidas riik rahadega über käib ja et sellega on palju targemat teha. Eesti Vabariigi etendus meeldis ka- neile kellele ei meeldinud hakkab see meeldima kui selle sügavamale tuumale pihta saavad, korraldus ja etendus näitas hästi, milline on siine riigi korraldus ja kuidas asjad tegelikult on. Esimesena toodi juba välja kui absurdselt riik maksumaksja raha pritsib aga vaadake nüüd etendus ka uuesti läbi ja saage ülejäänud tuumast aru. Etenduse video lõpus anti bussis istuvale neiule šokolaadi, kas šokolaad oli mürgivaba? Kes soovivad tuumale pihta saada minge poodi sööge poodides müüdavat leiba ja piima jne, ärge seda üksi olles tehke kodus.
Kersnale oled südamest hea inimene ja mul on kahju kuidas oled süsteemi mürgituse ohvriks sattunud, nüüd ongi teil nii Võrnol kui sul võimalus midagi suuremat korda saata. Võrnole hirm, paanika, parakad, vihastumised, ängid, haigused,programmeeringud, läbi aegade on inimestele selliseid toite sisse söödetud, mis seda tekitavad- suurema pinge all paljud paarid lahutavadki, saamata aru kui salakavalaid aineid sisse söödi süsteemi poolt pakutud toidukeste kaudu. Kahju, et Kersna vähis on olnud aga mida Universaalsed kõrgemad jõud sellega õpetada sulle soovisid? Keha on andnud sulle märku, ära mu vaimu templisse rohkem mürki puista. Minu kui nõia poolt on hea asja eest energeetiline tugi taga kui tehakse head :)
Manilaiu manipulaator23. märts 2018, 15:42
On see Kersna, kes ta on, aga tekstina lugedes Delfi esikommarite tasemel. Seekordne fraseoloogia väga meeldis. Kas ka aus, jäägu see tema teada. Ahsoo, Kersnaga vestles Hannes Vôrno. Vahest tema oligi pôhju, miks Kersna end sarnasel kombel fraseeris.
24. märts 2018, 12:06
Haige inimene püüab pugemisega endale mõne aastakese juurde osta...
OH...23. märts 2018, 02:27
...ja kes oli Liina ennem???Mitte keegi ja nagu lasteaias,et kui minuga ei mängi,siis ma pole sinu sõber.On ikka naine!
Aga22. märts 2018, 16:50
Mina ei taha enam seda mõttetut ERRi kuulate ega vaadata!!! Palun vahetage juhtkond välja või tehke midagi, see on täiesti mõistusevastane mis seal toimub! Maksumaksja
Liinakene22. märts 2018, 12:37
armastab ikka oma parteid. Usk pareisse peab olema piiritu ! REF viib helgesse tulevikku. Ha-ha haa...!
armastuse nimel21. märts 2018, 22:54
... teen erandi , kui laimad Keskerakonda ja tema Peaministrist erakonna juhti .Ja nii ka toimus.
Jumal,kui nunnu.21. märts 2018, 20:12
Kas Teie,Liinakene,ei armastagi siis enam Vahurit?! Mis küll teha?! Otsustage valijad.Äkki Liinakene ei saagi siis enam Riigikogusse.Õudne,õudne.
Ruth21. märts 2018, 18:35
Pole sel Võrnol häda midagi! Esimene saade ehk pisut rabe oli, no ja siis, ongi arenguruumi! Ja see, mis puudutab Härra isiklikku elu, mis on see teiste asi ja lõksutada. Lahkuminekul on alati kaks osapoolt, nagu öeldakse "ühe käega ei plaksutata"! See, et mees ütleb otse oma arvamuse välja, ei ole nagu lammas - vait, see ei sobi tänapäevase mentaliteediga. Kummaline, naine võib halada avalikus meedias ja mees oma seisukohta avaldada ei või. Minu meelest peaks ikka olema nii, et kui soovite võrdsust, siis olgu mõlemal õigus oma arvamusele ja selle välja ütlemisele. Ei kiida heaks ka Hannese eksnaise käitumist ja halamist avalikus meedias. Väärikas naine ei pese musta pesu avalikult, kas tõesti on nii raske normaalse inimese kombel sotid sirgeks rääkida. Paluks rohkem väärikust ja enesest lugupidamist, EESTI NAINE! Uhkus /mitte segi ajada kõrkusega/ maksab ka midagi ja see on täpselt selles hinnas nagu me ennast ise väärtustame! Edu Hannesele ja kaunist kevadet!
matsu21. märts 2018, 18:05
Tundub, et Vahur ei hooli naise armastusest ja valis tallinna tv.
on22. märts 2018, 19:56
naine mehe küljeluu ja teeb seda mida mees soovib, ka pole ttv üksi Tallinna oma vaid tervele riigile saateid tootev pealinna televisioon, kust on saada kõige adekvaatsem info- err on lörtsitud juba isikute tasemel.
Poliitikategemise (pugemise) koht23. märts 2018, 10:09
Vääramatus truuduses reformierakonnale sai Kersna esineda Ratase ja anda nõu abielulahutuse (Pedanik) teemal.
väike arvamus21. märts 2018, 17:13
Kui on ikka niisugune intervjueeritav, nagu seda oli Vahur, siis oleks võinud selle pooletunnikese ikka kõik temale pühendada. Sama oleks ka teiste huvitavate külaliste puhul teha. Aga selle lapsekese oleks küll võinud üldse kutsumata jätta, sest seda oli lausa piinlik kuulata, Võrno pärast oli piinlik.
lugeja21. märts 2018, 17:32
Vahur oma naisega peab ju kogu aeg olema pildil nagu Saagim. See juba hakkab väsitama.
.......nii karmilt sis kohe21. märts 2018, 17:01
Vahur on tõeline telelegend ja väga hea raamatukirjutaja. Mitu teenetemärki on Vahur oma väga viljaka, aruka, professionaalse töö eest saanud? Vahur võib esineda mistahes kanalil ja igal teemal, sest tema suust kukub ainult kuldmune ja ta teeb tööd südamega. Ka see antud intervjuu Võrnole kinnitas tema suurt professionaalsust. Kui Vahur teeb saadet, siis see on ka SAADE. Liinakene, imetle ikka Vahurit, ta on INIMENE ja tõesti, seda suure algustähega. Vahur oleks väärt kõiki väljaantavaid teenetemärke, mida meie president välja annab. Hindan ja olen alati hinnanud Vahurit väga kõrgelt, kas siis Vikerraadios, teles või kirjutava ajakirjanikuna. Ja need tema raamatud.... oh ! Ta on nii suur isiksus, et valib ise, kus ta esineb, annab intervjuud või teeb saadet, selles võib alati kindel olla, et see on kvaliteetne.
21. märts 2018, 18:02
Ma tunnen Kingost hoopis puudust, kes kunagi tuuseldas korralikult kommentaariumi. Vahur kahvatub tema kõrval.
karmilt22. märts 2018, 21:08
Nõuanne21. märts 2018, 16:35
jah kui kinni ei saa panna siis las mõni ärikas ostab ära,teeb sama mõttetuks,tobedaks ja igavaks kui muud kanalid ja surebki ise välja.
EK22. märts 2018, 08:29
just, mõtlesin ka nii kui järelvaatasin . Tandem oli väga hea, vaba olemisega. Kuskohast saaks vaadata esimest saadet? Vist mitte kuskilt olen sellest ilma jäänud ilmselt.
Mutt21. märts 2018, 16:18
Hull lugu küll kui armastus saab otsa ainult Tallinna TV pärast. Oravad kaunikesed ei tea enam isegi mis jama suust välja ajavad.
Ja Tallinna TV-st on vaadata saateid küll. ETV-s, Kanal 2-s ja TV 3-s kestab hapukurgi hoogaeg aasta ringi. Püüdke vaadata laupäeval pühapäeval neist kanalitest midagi. Ainult kordussaated! Filmidki eelmisest sajandist!
Õige!21. märts 2018, 22:10
Toetan! Ongi varastatud raha!
Mnjah...21. märts 2018, 15:15
Hannes! Hästi,anna minna,pea meeles, jää alati iseendaks ,las koerad hauguvad....
ruudi21. märts 2018, 15:04
Vaielda selle üle milliseid saateid keegi vaatab on nõme Vaadatakse ikka seda mis vaatamist väärt Vaatan kõiki eesti kanaleid ka vene kanaleid ja loodust Kui keeled suus ja ajud veel analüüsivad on korras Teleri orjaks end ei loe ja politikaanide ilujutte ei usu
Pean21. märts 2018, 14:42
selliseid,kes väidavad,et Tallinna tv-s pole ühtki vaadatavat saadet(Ise ühtki vaatamata!)-pisut kohtlasteks.Võrno on tipp-topp,nagu Kersnagi ja selles kanalis on veelgi vaatamisväärseid saateid.Ma ei salli silmaotsaski keskerakonda,kuid kui sellised HeimarLengilikud saated välja jätta,on seal vaadata küll ja veel.Edu Hannesele saadete tegemisel ja vaenlaste tõrjumisel.Mul on kuri kahtlus,et susivad just sotsid ja reform,sest EKRE on mõlemale reaalselt ohtlikuks saanud!Keski ma ei arvesta üldse eesti erakonnaks ja see on praegusel kujul ajutine nähtus,nagu keskerakondlik valitsuski.
vaatasin eile 21. märts 2018, 15:10
Gräzinit ja Andres Raidi. Kuigi Grazin on sümpaatne, on ikkagi saate nimi terviklikult "vanamehed seitsmendalt" Grazin on osav jutuvestja, kuid lõppkokkuvõttes on saade vanameeste heietus, lisaks Raidi mingid totakad naljad. Samamoodi on see Vassiljev. Kelle meelest naljakas, kelle meelest mitte. Või Juhan Aare. Saade allapoole vööd. Päris jama jutt ju. Aga ilmselt korjab TTV kokku selliseid vaimselt vaevatuid ja õnnetuid inimesi. Neilgi peab oma kanal olema.
vaimust vaesed21. märts 2018, 19:16
Eks see ongi keskerakonna ja EKRE valijatele.
vaimust vaesed-le21. märts 2018, 21:15
Sina oma ekre-sündroomiga mine ükskord psühhiaatri juurde juba!
To:pean21. märts 2018, 16:23
Sa ei peagi Keskerakonda sallima ega keegi ei sunni sind selleks ,aga kümne küünega hoia refidest kinni nemad on ju õiged inimesed miljoneid varastama ja teisi inimesi mõnitama
Jessauul21. märts 2018, 16:34
Arvestades seda kui suur on meediamagnaatide huvi olnud omandada osalust TTv-s võib vaid oletada, kes milleks ja kuidas püüab iga hinna eest seda kanalit ja seal saateid tegevaid inimesi mustata ja maha teha. Ehk siis saab odavamalt kätte. Võrnot pekstakse aga topelt "süü" eest. Julges teine ju kandideerida EKRE nimekirjas ja nüüd veel saade TTV-s. seda meediapeksu saame me veel kaua näha. Madal, räpane. alatu!
raudmees21. märts 2018, 14:42
Kersna on tubli Kui nägin kuidas 1500 inimest kilukarbis püsti seisid ja higistades talusid kuidas üks kürgelt büünelt neile psühokadalippu jagab lülitasin teleri loomasaatele Eestis on midagi väga viltu läinud aga asja parandamiseks jääb tahtest vajaka
egas21. märts 2018, 14:28
21. märts 2018, 14:11
vigisejad, võtke tabletid ära! tei hakkab parem.
21. märts 2018, 13:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Jorma21. märts 2018, 13:18
Ka ERR kulutab minu raha.
21. märts 2018, 12:59
Tublile modele agaruse eest21. märts 2018, 12:19
Oi kuidas moderaatorile meeldib kustutada neid kommentaare mis käivad reformi erakonna ja nende liikmete kohta ,aga ega siis rahanutsust saa keelduda mida kilekotist pudeneb vahel arva ja töökoht jääb alles kah mõneks ajaks
Võrno muutus imelikuks peale EKRE-ga-semmimist21. märts 2018, 12:55
Mode millegipärast kustutab neid komme, mis käivad EKRE kohta.
Huvitav,21. märts 2018, 12:10
kes on järgmine "armastatud" saatekülaline, kelle toel Võrno oma probleeme lahkab?
rahva soovid21. märts 2018, 13:07
Võrno rääkigu naisepeksust.
Jorma21. märts 2018, 13:20
Kas Kersna peksis naist või kellest jutt?
olku21. märts 2018, 12:04
need pigem Saagimi sõnad kes selle üllitise autor
uskumatu 21. märts 2018, 11:59
Tunnistab, et on ajakirjanikuna roostes - ja siis teeb esimese saate lapsega! Ehk harjutaks enne kogenud täiskasvanute peal.
21. märts 2018, 16:12
Oled tõesti uskumatu.
vaataja21. märts 2018, 11:55
Ikka vaatan Tallinna TV saateid, valikuliselt. Päris huvitavad. Ei ole seda vastikut tausta värelemist nagu ETVs. Kanal 2 ja TV3 ei vaata üldse.
tähelepanek21. märts 2018, 11:54
Keskerakonna vastase propagandaga on ära mürgitatud paljud inimesed, see on teadlik Goebelsi moodi tegevus.Et too hakkab juba perekonna ellu tungima-on uudis
mis21. märts 2018, 15:04
Keskerakonnas head on? Tule taevas appi!
mann21. märts 2018, 11:54
mitte keegi ei vaata seda saadet
21. märts 2018, 13:49
AGA KÕIK JUST VAATAVADKI !
!!!21. märts 2018, 13:55
Ha-haa, "mitte keegi ei vaata seda saadet" aga kõik kommenteerivad...
iiii21. märts 2018, 11:51
Külaline on Kersna aga lahkavad 12 min. Võrno probleeme.
hea21. märts 2018, 11:43
saade,vaatasin hommikul ja täitsa vaadatav.jutt ilus konkreetne,kersna oli vahepeal kaunis terav aga jutt oli jumala õige.kahju,kui ttv.ära müüakse ja tuleb teiste tv,kanalite tõugu.kelle leiba sa sööd,selle laulu pead ka laulma.
linnakodanik21. märts 2018, 12:57
Hea kui ära müüakse, ei pea linnakodanikud enam seda kriminaalse keskerakonna propagandasaasta kinni maksma.
21. märts 2018, 11:41
Võrno võiks alustadagi oma saateid meeldetuletusega rohud ära võtta või padjaklubisse minna neile, kes ise seda enam ei märka. Saatejärgseid hingelisi traumasid oleks vähem!😀
21. märts 2018, 14:27
See oleks tore ettepanek. Ega hingetu ei saagi aru mida hingeline räägib, seetõttu oleks tabletid neile päris hea viharavim. Padjaklubis saaksid nad oma üleliigset energiat maandada. Mingi patjade loopimise guru käis ju meil seda suurt vilusoofiat õpetamas ja kuna Lust pani talle jala ette, siis viimasel ajal pole temast enam midagi kuulda.
Sass21. märts 2018, 11:36
Võrnole tuleks anda eetri keeld.
Erapooletu.21. märts 2018, 14:53
Mõnel mehel tuleks net välja lükata.
21. märts 2018, 16:14
11.36/ Sassil21. märts 2018, 16:23
tuleks arvuti käest ära võtta, kui ta sellega midagi teha ei oska.
vaba ja demokraatlik ajakirjandus21. märts 2018, 11:34
vaadake mõttetut kan2 ja 3-e,kus pole midagi vaadata,võib-olla ainult natuke uudiseid,kus enamus on reklaam,täiesti saast,ei saa aru ,mis viha on eestis normaalsete asjade vastu,reform on ikka hullu aju loputust teinud,hullem,kui kommunism.
KRIITIK21. märts 2018, 11:29
Rääkige kõik mis tahavad aga täiesti vaadatav huvitav ja pandav saade elust enesest, kusjuures kahjuks teised kanalid oma pugejaliku valitsuse promomisega varju jäävad !
tähelepanek21. märts 2018, 11:27
Ühe erakonna kontrolli all olev meedia on mürgitanud oma erakonnaliikmete ajusid päris veenvalt, sest konkurent tuleb tingimusteta kõrvaldada. Peavoolumeedia järgib endist NLKP poliitikat, kui mõtled teisiti -oled meie vaenlane
LIINA!21. märts 2018, 11:20
Püüa vaadata seda elu laiemalt, kui reformierakonna silmaklapid seda võimaldavad! Tallinna TV-s on väga palju huvitavaid ja meie silmaringi avardavaid saateid!
oh21. märts 2018, 14:37
Kersna ütles hästi: "TTV on nagu tupikraudtee, kuhu suunatakse vanad vedurid"
Juhhei! Nii ongi.
Stakan K. Butõlkin23. märts 2018, 12:28
Minu arvates on ERR nagu avalik maja kuhu suunatakse kõik värskemad l.tsid. vanemad l.tsid on sunnitud minema kommertskanalitesse.
21. märts 2018, 11:19
Vaatasin ka järgi. Oli hea. Tõesti, kui Kersna paatost ei kasuta, arutleb ta väga huvitavalt. Oleksin kuulanud edasi, kahju, et saatelõik nii lühikeseks jäi. Võrno soovitus rohud ära võtta võl padjaklubisse minna oli väga asjakohane. Kommentaariumi vaadates, on jälle saadet vaadanud mitmed inimesed, kes enda väitel kunagi ei vaata(aga teavad,millest saade i) või siis ongi jätnud rohud võrmata. Huvitav saade oli.
võrr21. märts 2018, 11:10
mis21. märts 2018, 11:09
...see on siis nüüd tasakaalustatud poliitiliselt erapoolik ajakirjandus....? Häbi võiks olla Õ L
21. märts 2018, 11:08
Kas järgmise saate alguses on ka teemaks eilne saade ja Võrno ootab kiitust ja lohutust selle kohta?
Parim, mis olla saab, et veendunud Mihaili kamp TTV-d rikkuma ei tule oma fek-vankriga21. märts 2018, 11:07
Õnneks kaovad nad peagi ka partei valitute seast.
Meeldis21. märts 2018, 11:00
Väga huvitav oli Vahur Kersna jutt. Teda oleksin heameelega kõik need 33 minutit kuulanud.
Tehku reisisaateid21. märts 2018, 10:58
Ah noored armunud viskavad villast. Kersna võinuks ka produtseerida reisisaateidaga. Nad ju käisid. Igatahes vaataks parema meelega Kersnat reisimas, kui neid teisi kes Eestis saateid teevad(Tuuli Roosma, Teet Margna ja KirstjanJõekalda ja kel tegelikult midagi öelda ei ole.
Tallinna TV vaataja21. märts 2018, 10:05
Ma juba kaks aastat kuival.Naine ütles mulle vali- kas Tallinna TV või mina.Valisin Tallinna TV
21. märts 2018, 11:13
ja väga õieti tegid !
ants22. märts 2018, 21:17
mina ka sinu naist ei valiks
lilli21. märts 2018, 09:59
olin meeldivalt üllatunud, kui kersna oli ttv-s, etv ja ttv ongi veel ainult vaadatavad, soovin edaspidiseks jõudu ja häid saateid võrnole!
Ei vaadanud21. märts 2018, 10:03
?21. märts 2018, 14:56
Keda huvitab, mida tegid. Aga kommima kipud küll.
tubli21. märts 2018, 19:30
saadet ei vaadanud,sest said telepaatiliselt teada,et saade on jama?
Kahjuks21. märts 2018, 11:17
ETV-d enam vaadata ei taha. Enamus kanali oma saateid on kallutatud. Vaatasin viimast Foorumit ja üllatavalt ei rünnanudki Kuusk praeguse valitsuse esindajaid. Muidu on ta suhtumine nii läbinähtav.
Vaataja21. märts 2018, 09:59
Kui ETV-d , Kanal 2, TV 3 ja TTV saateid valikuliselt vaadata, siis on TTV-s tõesti kõige rohkem vaadatavaid saateid. Eriti puudutab see filme ja muid sisseostetud saateid. ETV poliitikasaated kinnitavad järjest rohkem tunnet, et kaldume l-maade poole.
21. märts 2018, 09:54
Kersna oli esiti väga pabinas, hääl värises. Ega Võrnogi väga enesekindel polnud. Vaatan edasi, mis sealt tuleb. Oi-oi, hakkab end õigustama ja oma kirjutisi eitama?! Nõme!
21. märts 2018, 10:13
Võin nüüd öelda, et ootas lohutust ja õrnalt kiitust ja ega Kersna ei julgenudki stasti otse öelda. Otsis sõnu ja muidugi lohutas Võrnot. Tegelikult oli küsimus Kersna edaspidiste tegemiste kohta ainult suusoojaks esitatud, see ei huvitanudki saatejuhti. Ja teise osa sissejuhatus ei vääri siin kiribamistki.
...21. märts 2018, 09:34
Aga kuhu sellel Kersnal siis veel minna oleks, ma arvan, et isegi ALO TV ei võtaks teda.
tegelikult21. märts 2018, 12:58
Kersnat võetaks igal pool, aga Võrnot võtab tõesti ainult Tallinna saasta TV.
Üve21. märts 2018, 09:30
Üldse ei meeldinud. Korra vaatasin kahe vana peeru kurtmist oma kurva saatuse üle ja panin ära. Aga las nad olla, keegi vajab sihukesi ka.
21. märts 2018, 09:22
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
eh21. märts 2018, 14:33
miks sulle meenuvad rohud? On sul endal sel alal palju kogemust?;)
pole veel vaadanud, aga21. märts 2018, 09:17
Nüüd on TTV palju reklaami saanud, head saated hakkavad olema. Niigi on.Poliitikat suurt ei vaata, sest keskerakonna fänn ei ole, aga kõik muu on teistest kanalitest ammu parem,inimlikum, oma rahvale meelepärane, mitte Brüsseli päratrust.
Ja inimesed,kes te kõõksute siin pealkirja põhiselt---no te pole ometi turaka-marid, et millestki aru ei saa ja võtate selle lause üldse t e e m a k s !
mitte ainult21. märts 2018, 09:14
Kui riik annab raha tuulde loopimiseks eeskuju, miks siis TTV ainukesena süüdi on. EAS ei oska raha lugeda, ametnike koondamissüsteem on üle piiride, MTÜ-d kulutavad vaid projektide raha ja siis kaovad pildilt, ametnikud vaid hämavad sotsiaaltöö vajalikkusest jne. Ei vaata seda TV-d aga kraaksuda aiult ühe kallal on väiklane. Varsti on maksumaksjatel hing kinni, mis siis edasi....
näedsiis21. märts 2018, 09:13
kui vähe vaja jobust lahtisaamiseks..
TTV-l on võimas aura.
Saatest21. märts 2018, 09:08
saime aru, et meil puudub sõna - ja arvamusevabadus , isegi riigikogu liikmed , kes vastavalt PS sätetele peaksid olema vabad oma otsustes, pole seda. Veel hullem, Liina Kersna lausa ähvardab oma meest isikuvabaduste kasutamisel! Hale ja eemaletõukav on see meie tegelikusest teenijateks olema seatute poolt etendatav tragikomöödia! Kus on see vabadus, kui oma leivakannika kaotuse hirmus ei juleta isegi telesaatesse tulla? Kus on see sõltumatu meedia , kui avaldatakse ainult ühte väravasse hillitsetud ja põgiliselt vene rahva ja riigi vastast hüsteeriat? Sõltumatu meediakanalina saab võtta Nõmmeraadiot ja erinevaid arvamusi lubatakse esitada ka Tallinna TV -s . Ja ongi kõik!
no21. märts 2018, 14:32
küll annab leelotada väike naiselik nali. Mina ütleksin oma mehele sama, aga kas ta mind kuulaks? Nagu Kersnagi. Ikka läks. Sa leelota vähem ja ära aja end hüsteeriasse valel põhjusel
21. märts 2018, 09:01
kas see on nüüd diskrimineerimine vaadete alusel või tavaline koduvägivald? :P
näete21. märts 2018, 11:16
kuidas mehi ahistatakse naiste poolt ja see pole ainuke juhus.
No nii21. märts 2018, 08:45
...kui lihtne on partei tasemel elu. Isegi üks telesaade otsustab armastuse või ehk ikkagi raha ongi see armastus, sest ei makstata TTV-s piisavalt hästi. Liinakene ei saa ju rollodest ja ahjualustest kehvem olla. Suurusehullustus on selle armastuse nimi.
21. märts 2018, 09:09
Küll on hirmus kui inimesel huumorimeel puudub.
09:09/ huumor või mitte21. märts 2018, 09:35
..aga mõte jääb samaks. Raha, see on õnn ja armastus...ei valeta ka laulu sõnad. Hirmus on hoopis, kui inimesel puudub elust arusaamine ja kõik taandatakse Partei ja Valitsuse ettekirjutustele, nagu õndsal vene ajal.
ihhii21. märts 2018, 14:30
"Küll on hirmus kui inimesel huumorimeel puudub."
Tõesti. Sul absoluutselt õigus. Ihukarvad tõusevad püsti seda vihakommentaariumi lugedes
Sm. Vyrno toetamiseks21. märts 2018, 08:33
Sm. Vyrno on ajakirjanduslahingutes karastund tubli rahvanaljalikk sulesepp. Tint ei kuiva tema pyksalt.
21. märts 2018, 08:29
vaatangi ainult TTV ja Võrnole suured tänud saate eest.
aga21. märts 2018, 14:28
kui vaatad ainult üht telekanalit ja sedagi viha pärast Eesti riigi vastu, siis on sul adekvaatsuses suured puudujäägid ja sinu tõsiseltvõetavus kannatab. Avatud inimlik mõõde peaks inimesel ikka olema. Iseendagi pärast kasvõi.
meeldis ja ei meeldinud21. märts 2018, 08:20
kersna jutt yanatoomi poolt peaministri taldrikule ka kamisest oli äärmiselt tabav, kustav-kõlverti kooli ti blalaulude promo aga õõvastav
Andres21. märts 2018, 10:28
Nõus sellega. TTV on nagu täiskakatud taldrik (Vahuri keelekujund), aga sellest menüüst leiab ka puhtal taldrikul suurepärast magustoitu.
Daam21. märts 2018, 08:18
Mulle ka Hannes Võrno väga meeldib, ta on aus, otsekohene, tark mees! Vaatan alati tema saateid huviga.
Rätse21. märts 2018, 08:17
Hakaku parem paja lappe õmblema.
to peaasi, et / 07:45, 21. märts 201821. märts 2018, 08:10
Ummelas on v. hea, targem kui nii mõnigi. Vanakooli ajakirjanik. See sind häiribki, et ta on otsekohene ja terane.
mulle21. märts 2018, 07:51
Võrno saade meeldis.Jõudu talle!
kustunud21. märts 2018, 07:32
tähed maanduvad lõpuks talina tv-s. konkurentsist väljas siis ronivad maksumaksja rahakoti peale vegeteerima.
mulle hr. Võrno väga meeldib21. märts 2018, 07:42
soovin edu ja õnne! valin ka alati ausaid EKRE inimesi.
TTV Suur tulevik21. märts 2018, 07:32
TTV tuleks anda Trammi ja Trollibussiliinide Valitsuse alluvusse. Seal saaks Võrno teha intervjuusid huvitavate inimestega otse trammist , lennujaamas.
häbi võiks olla!21. märts 2018, 07:30
Liina Kersna on vihaõhutaja.
matsalka21. märts 2018, 08:08
Vahur saabki selles fruktist lahti
selline21. märts 2018, 08:16
see RE armastus siis on - armastan, kuni täidad minu tahtmist
.......................................21. märts 2018, 09:20
Tänu Vahur Kersnale istud riigikogus.Järgmisel korral sind enam keegi ei vali.
oh issver21. märts 2018, 14:24
nali on ilmselt siin riigis keelatud ja reformi demoniseerimine on juba üle igasuguste piiride. Ise oled vihaõhutaja
naine21. märts 2018, 07:19
viimasel ajal üllatusega avastan end TTV saateid vaatamas.Päris palju huvitavaid ja harivaid saateid ja kasulikkku infot.Tõesti,sovitan.Ega seal kõike pea vaatama aga midagi on kindlasti.
kriminaalse ja kremlimeelse keskerakonna propaganda21. märts 2018, 07:13
Inimesed peavad ikka püsti hädas olema, et ronivad saasta tv-sse.
kollale21. märts 2018, 08:46
Jah on ning ma olen sellega väga rahul. Eestis pannakse palju hullemaid nimesid ja kolla oleks ka piinlik olla.
Võrno ja Kersna meeldisid mõlemad21. märts 2018, 07:08
Hea saade oli, aitäh , vaimukad ,sügavad, targad noored mehed, Kõigile ei saagi meeldida ja vingujaid on alati, Ootan juba järgmist saadet,
Kai21. märts 2018, 06:44
Kersna jutt oli jumalast õige!
Teisitimotleja21. märts 2018, 06:11
Kas mitte abikaasa(Liina Kersna) peaks armastama oma meest heas ja halvas oma puuduste ning voorustega. See on šantaaž kui ütleb et teed seda siis armastan ja kui ei tee siis ei armasta. Selline naine ei ole see oige kui sedaviisi manipuleerib oma mehega.
21. märts 2018, 07:02
Abielus öeldakse nii mõndagi, kuid õige suhe kestab niikuinii edasi.
nali ju21. märts 2018, 07:29
Kas te tõesti ei saanud lõõpimisest aru? Liinal on huumorimeelt.
vaataja21. märts 2018, 06:08
Küll see Kersna noolib ise sinna TTV-sse minemist.Mulle meeldivad TTV saated enim vaadatavad saated.Kersnad on ju ammu oma tõsiselt võetavuse kaotanud.
TTV pole vähemalt igav21. märts 2018, 05:46
ega etteaimatav.Kahju kui ta telemaastikult kaoks.
põhimõte21. märts 2018, 05:59
Panustame jäägitult reformidesse, sest sealt, kus paljud ilma jäävad ,on osavnäppudel alati midagi saada.
ehk sa siis21. märts 2018, 01:25
Ants A. Lamb21. märts 2018, 00:08
luigele on antud käsk viimane erapooletu tv üles osta!Küll siis saab veel viimasedki säädused ja käsud rahvale kaela määrata ning telgitagused jäävad tumedateks...
Hoian21. märts 2018, 00:16
Kersna meeldis20. märts 2018, 23:57
Professionaalne ajakirjanik, haaras ebaprofessionaalselt initsiatiivi. Võrnot vaadates mõtlen, et kuidas "Kahvel" sai kunagi olla niivõrd hea saade? Kas Kiur Aarma vedas välja või pidi Võrno endaga väga palju tööd tegema? Igatahes imestan, kuidas ajakirjanik on end kaotanud. Kersnaga võrreldes tulid Võrno puudused valusalt esile: porisev, tige vanamees, kelle sisemine solvumine täidab maa ja ruumi ning öelda nagu ka midagi ei ole. Ja saate teinepool oli ülistus skandaalipojukesele, kus ta ise konferensjee oli. Einoh, TTV-le sobilik, mis seal ikka
nõus21. märts 2018, 07:37
võrno üritas ennast upitada, oma vigu läbi kersna pilgu siluda. õnneks haaras kersna initsiatiivi ja minakeskse ja eneseupitajast inimese tasemele ei laskunud. Kahju oleks, kui Kersna ise sellest käigust leiaks õlekõrre ja tee TTVsse. siis on selge kui äraostetavad inimesed on
21. märts 2018, 08:39
Võrno pole ajakirjanik!
Väga meeldis!20. märts 2018, 23:21
Kahju, et nii lühike aeg antud! TTV-s on väga palju häid ja asjalikke saateid olnud ja on ka tulevikus. Võrnole jõudu ja edu ja suur aitäh tänase eest!
saarenaine21. märts 2018, 06:57
Väga meeldis ja vaatan ka edaspidi hää meelega TTV-d ja H.Võrno saadet.
no saarenaised21. märts 2018, 10:27
ongi väga leplikud töörügajad. tee paus ja vaata midagi head ka vaepeal.
Juku20. märts 2018, 23:19
Ei tea, ega see Kersna libekeelne ja magus jutt ka midagi ole.
no21. märts 2018, 06:45
Ekraan täis ilget pugemist samasuguse pugeja ees. Kersna piiritu eneseimetlus on läila ja olemine tal võlts. Millised"legendid" , lihtsalt teiste najal eneseupitajad . Pidevas tähelepanunäljas
CC21. märts 2018, 09:49
Kersna oli ülimalt ettevaatlik. Selgub, et kartis vist ennekõige naise käest kolki saada. Viimane jälle kartis ilmselt, et mehe mõne vale sõna eest võib toiduahelast välja visatud saada.
seda minagi vaatasin21. märts 2018, 10:48
et Kersna otsis hoolega sobivaid sõnu. Algul väitis, et TTV muutub paremaks, imelik, sellised vennad väidavad, et ei vaata TTV-d, kuskohast ta siis oskab arvata, et TTV läheb paremaks. Kas seetõttu, et tema julges seal arglikult esineda.
heh21. märts 2018, 13:40
No eks ta naise eest salaja vaatab...
Lootust on 20. märts 2018, 23:01
Et TTV vaikselt muutubki savisaare tv-st Tallinna tv-ks , igav olekski kui miskit uut ei toimuks
peaasi, et21. märts 2018, 07:45
see ummelas ja tuus seal ei esineks ja see tuusi vend- nime ei tea.
?21. märts 2018, 19:54
Oma nime ikka mäletad?
väga hea!20. märts 2018, 22:55
08:10/Q-le21. märts 2018, 09:44
Täna 10.25 on kordus. Vaata, saad teada. Kui muidugi elust enesest rääkimine, ja veel ausalt, sulle valus pole
tarakanitõrje22. märts 2018, 18:52
putinoidid on sillas...
ja kiitva kommi eest kukkus ka kena kopikas...