Bebe Organic esitleb esmakordselt Tallinn Fashion Week raames oma kevad/suvi 2018 kollektsiooniFoto: Bebe Organic
Inimesed
20. märts 2018, 16:27

TFW | Bebe Organic kollektsiooni inspireeris loodus ning säästlik elustiil

“Rustikaalne imedemaa” Lõhnav valge jasmiin ning metsik luuderohi. Rustikaalne aed ning aeg oleks justkui seisma jäänud…"

Bebe Organic kevad/suvi 2018 kollektsiooni inspireeris loodus ning säästlik elustiil. Kollektsioon kutsub meenutama lapsepõlve päikselisi päevi. Kasutusel on kerge struktuuriga orgaanilised kangad, looduslik linane, romantiline ja kergelt nostalgiline London Liberty kangas ning delikaatne puuvillane pits. 
Hoole vabad ja maalähedased toonid koos nostalgilise lähenemisega säilitavad lapseea vabaduse ja graatsilisuse. Poeetiline ja romantiline kollektsioon elegantsete elementidega. Kollektsioon pakub laia valikut esemeid nii erilisteks sündmusteks, kui ka igapäevaseks eluks. 

Kõik Bebe Organic rõivad on põhjalikult konstrueeritud. Ollakse keskendunud igale disainipõhisele detailile, alates hoolikast kanga valikust kuni kõige turvalisemate nööpideni.

2014 aastal loodud Bebe Organic disainib ja turustab orgaanilistest ja naturaalsetest materjalidest valmistatud beebi- ja lasteriideid. Disainer ja asutaja Birgit Kadak on lõpetanud õpingud London College of Fashion ning tema ajatu stiil kõnetab maailmapublikut laiemalt. Kollektsioonid on loodud teadlikule, kvaliteeti ja disaini hindavale tarbijale, kes otsib naturaalseid ja kvaliteetseid materjale.

Rõivad toodetakse 0–6 aastastele

Aastas valmib kaks  kollektsiooni, mida tutvustatakse oma klientidele juhtivatel lastemoe messidel Euroopas, Ameerikas ja Jaapanis. Bebe Organic lasteriideid müüakse kaubamajades, e-poodides ja butiikides ülemaailma kahekümnes riigis. Eestis on võimalik soetada Bebe Organic tooteid Tallinna Kaubamajast ning Bebe Organic e-poest www.bebe-organic.com

Vaata pildigaleriid!

Tallinn Fashion Weeki programm:

Neljapäev 22.03
18.00 River Island, Triinu Pungits
19.30 Beatrice, Diana Arno
21.00 Tallinn Design House, Amanjeda by Katrin Kuldma

Reede 23.03
18.00 Monton
19.30 Diana Denissova, Mammu Couture
21.00 Embassy of Fashion: Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Riina Põldroos

Laupäev 24.03
16.00 Mimi Disain, Dadamora
17.30 Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt
19.00 Klikkklakk, Kalamaja Printsess