Meghan ja HarryFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
20. märts 2018, 15:54

Prints Harry ja Meghan Markle avaldasid, kes teeb nende pulmatordi (6)

Peagi sõidab prints Harry oma kallima Meghan Markle'iga abieluranda ja inimesed ootavad kannatamatult absoluutselt iga infokildu kuningliku pulma teemal. Nüüd on Meghan ja Harry avaldanud, kes teeb nende pulmatordi, vahendab CNN

Suure au osaliseks on saanud kondiiter Claire Ptak, kellele kuulub pagariäri Violet Cakes. Kuningakoja teatel palus tulevane abielupaar Ptakil traditsioonilise puuviljatordi asemel teha sidruni-leedrimaitselise koogi, mis maitseks nagu kevad. Kook saab olema kaetud võikreemiga ning kaunistuseks kasutatakse värskeid lilli. 

Clarie Ptak ütleb, et on pulmatordi tegemise võimalusest väga meelitatud. Kuninglik pulm leiab aset 19. mail. 

Claire Ptak alustas oma koogiäri väikese turuletiga ning avas 2010. aastal Londonis oma kohviku. Naine kasutab oma töös hooajalisi ja looduslikke koostisosi.

Harry ja Meghan pole esimene kuninglik paar, kes oma pulmas traditsioonilise tordi kasuks otsustanud pole. 2011. aastal, kui abiellusid prints William ja Kate Middleton, palus William, et lisaks traditsioonilisele puuviljatordile pakutaks pulmas ka peigmehe torti, mis tehtud küpsistest ja šokolaadist.