Foto: Reuters/Scanpix
Film
20. märts 2018, 15:13

ÄKKI PIISAB? Spielberg lubab 2019. aastal „Indiana Jones 5“ filmi valmis vorpida (7)

Legendaarne filmirežissöör Steven Spielberg on väsimatu. Mehe repertuaari kuulub lugematul hulgal klassikalisi filme, nagu „Schindler's List“, „Saving Private Ryan“ ning „Jaws“. Mehe üheks tuntuimaks seeriaks on aga arheoloogist aardeküti Indiana Jonesi seiklused.

Just eelnimetatud seeriaga ei ole Spielberg valmis hüvasti jätma, vahendab Variety. Hiljutisel Rakuten TV Empire Awards auhinnagalal elutööpreemiat vastu võttes kuulutas režissöör, et asub juba tuleval aastal „Indiana Jones 5“ väntama. Tema sõnul algavad filmi võtted 2019. aasta aprillis, Suurbritannias.

Peaosas naaseb vanameister Harrison Ford, film peaks valmima 2020. aasta juuliks. Seeria oodatust leigemalt vastu võetud neljandas osas („Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik“) tutvustatud Shia LaBeoufi tegelaskuju Mutt Williams (kes oli ühtlasi ka Indiana Jonesi poeg) filmis üles ei astu.

Spielbergi toodang jõuab kinolinale ka tänavu. Juba märtsikuus jõuab Eesti kinodesse samanimelisel raamatul põhinev ulmemärul „Valmistub esimene mängija“.