Mai Palling "Eesti laulul"Foto: Teet Malsroos
Inimesed
20. märts 2018, 11:33

Mai Palling lahkus „Ringvaatest“ (32)

Teravam televaataja on märganud, et ETV saate "Ringvaate" ridades ei ole näha juba mõnda aega säravat reporter-toimetajat Mai Pallingut. Uurisime Pallingult lähemalt, mis tuuled puhuvad telenäo tööelus. Mai rääkis Õhtulehele, et ERR-ist ta siiski lahkunud pole. Tõsi küll, "Ringvaate" meeskonnas ta enam ei toimeta. "Viis aastat on piisavalt pikk aeg päevauudiste toimetamiseks," selgitas Mai "Ringvaate" tiimist lahkumise põhjuseid. Mai arvab, et muutused tööelus on igati loomulikud: "Noored inimesed peavadki ju liikuma ja olema avatud," lausub Palling. Kas Mai sulges sellega ka ringhäälingu uksed? Siiski mitte. ERR-is on Mai tegutsenud vabakutselisena. See on andnud talle piisava vabaduse toimetada ka teiste telekanalite juures ja olla selle võrra laiahaardelisem.

Mai Pallingu nime võib kohata näiteks Eesti ühe suurima produktsioonifirma Ruut saadete "Eesti otsib superstaari" ja " Suure tähe väike täht" tegijate nimekirjas. "Rahvusringhäälingus on mul ka "Eesti laulu" projekt," täpsustab Mai.

"Mai Palling töötab endiselt ETV-s. Ta ei tee praegu "Ringvaadet" ja seetõttu on teda ekraanil vähem näha," lausub Õhtulehele Eesti Rahvusringhäälingu pressiesindaja Tiina Leedu. 

"Mai soovis teha vahepeal teisi projekte ja proovida erinevaid ameteid televisioonis. Nii teeb ta juba mitmendat aastat kaasa meie ühes suurimas projektis "Eesti laul" ja oleme arutanud ka teisi võimalusi," täpsustas Leedu. 

Poliitik Kalle Pallingu abikaasa ja muusikakollektiivi "Külalised" naislaulja alustas telekarjääri 2013. aasta kevadel, kui "Ringvaate" meeskonda otsiti Anu Välba asemele uut saatejuhti ja Mai konkursile kandideerima kutsuti. 
Tol korral napsas saatejuhi koha Grete Lõbu. Mai alustas "Ringvaate" reporter-toimetaja ametikohal.