Silver SeppFoto: Alar Truu
Saund
20. märts 2018, 10:20

VAATA | Silver Sepp avaldas hingelt vabadele eneseotsijatele pühendatud muusikavideo

Singel "Eneseotsijad" on Silver Sepa sõnul kõige heledam vabaduse-hõige tema teise albumi "Rohtumised" pealt. Laulule on loodud ka suvesoojusest ja rohelusest pakatav muusikavideo.

 

"Minu esimene muusikavideo on dokumentaalrännak sisemaapurjekaga mööda suviseid maanteid, mis päädib seiklusrohke jõudmisega Kihnu," kirjeldab Silver Sepp.

"Kihutades teetööde tõttu tekkinud ummikutest mööda praamile, sai kuumaval auto-laululaval õli otsa, mootor jooksis kokku, katkes kaks puksiir-rihma, kuid jõudsin treileri kärul ja kondimootori abil lõpuks siiski praamile ja praamilt maha Kihnu esinema. Nii eksootilist kontsertkohta kui Kihnu ei tahtnud ma mitte mingi hinna eest käest lasta," räägib Sepp. "Lisaks oli veel tegu kuulsa metskapteni Kihnu Jõnni kodumaale ümbermatmise 25. aastapäeva puhul korraldatud kontserdiga, mis tundus mulle kui rannaküla poisile liiga legendaarne sündmus, et vahele jätta."

"Võrratute hetkede ees tasub võidelda ja toredate õhtute nimel pingutada," sõnab Silver, et midagi ei tasu juhuse hooleks jätta.