Tele

„Kuuuurija“ toob ekraanile dementse vanainimese piinamise loo Eesti hooldekodus (14)

LISA KOMMENTAAR

pann20. märts 2018, 16:27
Hooldekodu juhataja pidas ennast küll täpselt niimoodi üleval, et on mida varjata.
Hooldaja20. märts 2018, 09:50
Kui uskuda dementsete juttu, siis on kõik hooldajad retsidevistid ja saatanasigitised! Tegelikkus on aga hoopis midagi muud! Hooldaja töö on raske nii vaimselt, kui füüsiliselt ja seda tänamatut tööd millegipärast keegi teha eitaha....Häbi on vaadata säärast saadet, kus saatejuhil pole halli aimugi, mida ta suust välja ajab! Pidin naerukrambid saama, kui öeldi, et hooldajad söövad ise kõik ära, mis hoolealustele tuuakse...tule taevas appi, no tõepoolest. Rohkem austust inimeste vastu, kes teevad tööd, mida sina teha eitaha!!!
Hooldaja19. märts 2018, 20:35
Mina ei usu seda....olen ise samuti hooldaja(mitte küll seal hooldekodus) ja mina ei ole oma majas kunagi midagi sellist näinud.meie majas annavad hooldajad endast kõik et inimesel oleks hea meil olla. Jah kindlasti on klientidel vahest sinikad jalgadel või kätel aga saage aru kui vana inimene tõuseb järsku püsti siis hakkab tal pea ringi käima ja nii ta võibki kukkuda ning endale tekitada sinikkad...töötajad ei jõua iga kliendi juurde,et ei tekiks kliendil vigastusi.kahjuks ei ole hooldekodudes piisaval personali,et töötajad jõuaks igale poole ning näeks kõike mis klientide toas toimub.kahju et hooldekodudest maalitakse jälle selline kole pilt ega ikka see elu ei ole nii hull üldse. Kui inimene on sellest maailmast võõras siis ta ei oska midagi head näha.
Trellid.19. märts 2018, 19:05
Pange salakaamerad palati. Kui on tõestatud , et minnakse kätega vanainimesele kallale, tuleb alustada kriminaaluurimine. Juhataja ja hooldaja, kes on võimeline selliseks julmuseks, päevapealt vallandada ja vastutusele võtta. Miks hooldekodusid nii vähe kontrollitakse ja sealset toittu???
katrin19. märts 2018, 17:12
see alvares on taielik haige mutt,ema on juba kolmandas hooldekoodus ja igal pool on pahad hooldajad,ise lubas ROaldi saates ,et kunagi ei pane oma ema hooldekodusse,vastik mutt,keda nagu ta ise raagib,koik ahistavad ja tema tutre ka,keda saatis nuud teise kooli
Lust ja lillepidu19. märts 2018, 17:02
Kuuuurija võiks vahelduseks mõne loo ka võiduka lõpuni viia. Enam väga seda Lusti mula ei usu. Mis siis näiteks Punaste Purjede skandaalist saab?
oh heldene aeg19. märts 2018, 20:44
Aga ta viibki, ühe loo teise järel võiduka lõpuni, milles su probleem? Täna näiteks saab jätku kuu aega tagasi esimest korda eetris olnud lugu. Punaste Purjede skandaal pole muidugi ka veel lõppenud, püsi lainel.
radist19. märts 2018, 16:35
Kui on Lust,
siis näita ust!
mhmh19. märts 2018, 16:33
Kui tütar on nii mures ja arvab et emale tehakse liiga, miks ta ei võta ema koju, saaks avahooldusest hooldajad koju käima võtta , tuleb odavam ja siis saab ka ise valvata, et kõik oleks nii nagu tema tahab.
Siiri22. märts 2018, 12:37
siss19. märts 2018, 16:28
Julgen arvata , et see lugu läheb jälle ainult ühe osapoole silmade ja suu läbi. Miks nii või -- eelmiste Lust.i "ämbrite põhjal.
Vaataja19. märts 2018, 16:11
Katrin võtku selgeltnägijad appi, need vaatavad salaja läbi seina ära. Siis ei saa tumedad venelased valetada.
kui põles see Põrgu Pauli kodu,siis mees viidi ka HOOLE alla19. märts 2018, 15:54
ajakirjanikule röögatas hoolitsev : ära aita! Ära aita . las kukub.
Ise välja ei mõelnud, lehest lugesin.
Vaevalt see reeglitele vastab, aga lugesin
Eino Taruk19. märts 2018, 18:49
Mina lugesin ka. Palusin veel ütleja nime välja öelda või nägu näidata. Sellise suhtumisega inimesed on ühiskonnale ohtlikud...