Donald TrumpFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. märts 2018, 18:45

Trump on pahane, et ei suutnud poja abielu päästa (8)

Kaks korda lahutatud Donald Trump püüdis enda miniat Vanessa Trumpi veenda, et naise ja Donald Trump juuniori abielu on päästmist väärt. Paraku ebaõnnestus president selles ülesandes ning on nüüd pahane.

"President püüdis Vanessa otsusele vahele segada," väitis Trumpi perekonnale lähedalseisev isik. "Ta on isiklikult löödud ... Donald Trump ebaõnnestus abielunõustajana."

Nydailynews.com kirjutab, et allika jutu järgi soovitas Trump enda pojal ja Vanessal veel veidi pingutada, kuigi oli nende probleemidest teadlik. Neljapäeval andis Vanessa siiski lahutuse sisse. Väidetavalt oli üheks lahutuse põhjuseks see, et abikaasa ei aidanud Vanessat piisavalt nende viie lapsega.

Abielulahutus on Valgele Majale halb uudis, kuna Vanessa võib lahutuse järel minna rääkima ametnikega, kes uurivad Donald juuniori kohtumist venelastega vahetult enne 2016. aasta presidendivalimisi.

Trump juunior ja tema modellist väljavalitu abiellusid 12. novembril 2005 peiu isa Florida häärberis. Sama aasta jaanuaris oli president Trump sealsamas libistanud abielusõrmuse sõrme oma kolmandale kaasale Melaniale. Donald juuniori noorim laps on kolmene, vanim kümnene.

Ühe People'i allika väitel oli abielu karile jooksmas juba enne Trump seeniori tõusu presidendiks.