Tele

"Klassikatähtede" värvika neljanda saate võitis pianist Arko Narits  (11)

LISA KOMMENTAAR

Killuke18. märts 2018, 11:34
Räige meelelahutus, kus kasutatakse ära Eesti kõige andekamaid noori. Seekordne žürii, kus üks nuusutab sokke ja on joviaalselt armuline, teise hinnete tase on sama mis tase muusikuna ja kolmas veidi piinlikku olukorda pandud. Ma ei räägi mobiilifirmade teenistusest, sest iga kõne maksis üle euro. Hääletuse hinnete saak oleneb igatahes mitte esineja võimekusest vaid millestki ... Võib olla oleks Haridusministeeriumil mõtlemise koht. Muusikaharidus Eesti rahva seas tundub olevat hale ehk kehvakene.
Hiiumaa mees18. märts 2018, 08:46
Meeldivad noored inimesed kõik ja mängivad ka ilusasti pilli. Elu on aga nõndamoodi sätitud, et kõik ei saa võitjad olla. Neil verinoortel muusikutel on ju kõik veel ees. Jõuavad nii võita kui kaotada. Edu neile sellel teel. Mis puutub saatesse, siis olen nõus nendega, kes ütlevad, et üks vähestest nauditavatest saadetest televiisurikasti sees.
OH17. märts 2018, 22:23
See, et Linda välja langes ja Põlda jäi oli lihtsalt nii hirmus ja põlastusväärne! Viiuldaja PEAB mängima puhtalt!!! Mina ja minu tutvusringkond seda saadet enam ei vaata! Samas. Sellest seltskonnast on Lindal ja oboe tüdrukul ainsana võimalus ilma ka selle saateta muusikuna elus läbi lüüa!
soooh18. märts 2018, 05:56
Kole küll, kui sina ja su tuttavad enam saadet ei vaata. Aga kuna te olete hinnatud muusikaeksperdid, siis on kahju, et kõrvale astute.
Küsimus on vaid, kas haritud muusikahindajatena ei võiks kommentaar olla tasakaalukam ja võiksite mõista, et kedagi ei tuleks põlastusväärseks nimetada neist andekatest võrratutest noortest muusikutest.
Vaataja17. märts 2018, 14:10
Tegelikult hinnatakse seal oma maitset ja pillikõla. Kuna puhkpillidel ei ole nii laialdast austajaskonda, siis kukuvadki nad alguses saadetest välja. Minu jaoks on klaver üsna igav pill, pole tal mingit eriliselt ilusat kõla vaid üks klimberdamine!
....17. märts 2018, 12:20
Klassikaraadio on olemas 24x7, see on kingitus.
Aga miks ei võiks ETV-s olla iga päev 3 minutit sellist muusikat nagu selles saates noortelt muusikutelt. Võibolla on see liiga kallis? Võibolla ei ole?
tänulik tartlane17. märts 2018, 07:38
Väga hea saade! Noored muusikud on nii inspireerivad, innustavad ja liigutavad...
oo17. märts 2018, 07:03
Tänan ETV-d, et sellise saate on teinud. Tänan kõiki esinejaid, nad on kõik võrratud. Tänan nende õpetajaid, kodusid...
Kahju vaid, et saate formaat on selline, et keegi peab igas saates välja langema. See ei ole ju ainult paremuse näitaja, ei saagi olla, pole võimalik, et selles saates ei olnud hääletamise tulemusena parim noormees - viiuldaja. Erinevad instrumendid, kuidas neid täpselt võrrelda. Välja langes imeilus flööt , imeline tromboon, imeilus viiul. Väljalangemine on raske, kuid õnneks on need muusikud targad ja oskavad väljalangemisega seotud asjaolusid rahulikult hinnata. Nad on kõik väärt , et oleksid saates lõpuni ja selleks oleks vaja, et saade oleks lihtsalt pikem.
Veel kord - aitäh, et see saade on olemas.
oh heldene aeg17. märts 2018, 03:06
Ometigi saatejuht korduvalt rõhutas, et need neli, kes ette loeti kindlate edasipääsejatena, EI OLE paremusjärjestus, vaid suvaline järjestus, seega miks ÕL ikkagi tahab seda VÄGISI esitada paremusjärjestusena!?
Toimetaja17. märts 2018, 11:58
Saates teatati edasipääsejad alul vabas järjekorras, ja tegelik järjekord tehti avalikuks saate lõpul näidatud tabeliga, kus Arko oli selle saate esinumber. Nii oli ka ERR-i pressiteates
oh heldene aeg17. märts 2018, 14:01
Selge. Tundus, et see järjestus oli sama nagu see algul ette loetud "suvaline" järjestus. Mingeid tabeleid saates ka näidati, seal oli Arko pigem tagapool, seega tunduski kummaline, kuidas ta äkki ikkagi kogu saate esinumbriks sai. Üldiselt on saade hästi teostatud (väheseid asju, mida ETV-st vaadata võib), aga see parimate selgitamine on omajagu segane.