Foto: Raul Mee
Tele
16. märts 2018, 14:51

„Legendide lahingus“ asuvad räppima Aaslaid, Taukar, Born, Martinson, Müürisepp ja Meisterjaan (5)

Pühapäeval astuvad Kanal 2 selle kevade kõige üllatavamas shows “Legendide lahing” võistlustulle Elina Born ja Karl-Erik Taukar, Hanna Martinson ja Kristel Aaslaid, Mart Müürisepp ja Meisterjaan.

 „Legendide lahing“ on lõbus saade, kus tuntud inimesed tögavad teineteist täiesti uues vormis – vastastikku vaimukaid riime räppides. Ehkki sõnad on tabavalt teravad, puudub siin igasugune pahatahtlikkus, sest tegelikult on lahingpaarid omavahel head sõbrad ja tuttavad.

Seekord lähevad räpilahingus vastamisi lauljad Elina Born ja Karl-Erik Taukar, kes kumbki on oma võidus täiesti veendunud. Humoorikas sõnasõjas virutatakse „purakaid“ nii vastase karjääri, välimuse, edevuse kui ka muudel erutavatel teemadel.

Samuti saavad sõbrannad Kristel Aaslaid ja Hanna Martinson lõpuks suud puhtaks räppida. Mida arvab Hanna Kristeli peikast, tuntud koomikust Mattias Naanist ja mida on Kristelil öelda Hanna ajakirjanduses ilmunud alastifotode kohta?

Kolmandas duellis on „parmupilli-hullutaja“ Meisterjaan võtnud näitleja Mart Müürisepa alistamiseks kaasa salapärased roosad võitlusvahendid. Lisaks sõnadele püüab ta Mardil vaipa alt tõmmata ka ennenägematu koreograafia abil.

Osalejatele on treeneritena toeks räpilegendid Henry „Genka“ Kõrvits ja Jarek „Chalice“ Kasar. Saadet juhib Liis Lemsalu.

“Legendide lahing” üllatab Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 20.35.