Politsei- ja piirivalve ameti Tammsaare teenindus Foto: Martin Ahven
Müstika
15. märts 2018, 13:24

KANNATLIKKUSE TIPPKLASS: vanaproua ootas eksituse tõttu viis tundi passisabas (88)

Prillid koju unustanud vanaproua ootas kannatlikult viis tundi oma järjekorda politsei- ja piirivalveameti büroos, enne kui selgus tragikoomiline tõsiasi. 

Sellest kirjutab PPA Lõuna prefektuur suhtlusvõrgustikus:

Pole kahtlustki, et meil õnnestus tuvastada kõige kannatlikum klient, keda politseimajas kunagi on nähtud 🏆 🎉 🌷

Nimelt saabus 13. märtsi ennelõunal kella 11 ajal meie passilauda proua, kes võttis järjekorranumbri ning sättis end ootama, millal tema number tabloole kuvatakse. Ootesaalis oli palju rahvast, inimeste liikumine tihe, numbritabloo kutsus järjest uusi kliente välja. Kannatlik proua jälgis pingsalt tabloosid ning muudkui ootas ja ootas oma korda.

Kui kell sai lõpuks 16, tõusis proua pingilt ja läks infolaua juurde. „Tütreke, millal siis minu kord on?“ uuris ta pärast viit tundi ootamist ning ulatas teenindajale kviitungi järjekorranumbriga 690.

Teenindaja tabas kohe, milline harv juhus oli tekkinud: proua hoidis kviitungit tagurpidi peos ning tegelikult oli tema järjekorranumber hoopis 069. Ülimat kannatlikkust üles näidanud proua ei osanud seepeale teha muud, kui hakkas naerma ja nentis, et jättis prillid koju. Ja kes pidanuks üldse tulema selle peale, et kviitungit teist pidi uurida 🤭