TALLINN FASHION WEEK 11 MEOETENDUSED NUKUTEATRIS, DIANA DENISSOVA , kollektsioon Päikesekiir kargel sügispäevalFoto: TEET MALSROOS
Ilu ja mood
22. märts 2018, 09:00

TFW | Diana Denissova moekollektsioon on saanud inspiratsiooni maagilistest sündmustest Eestis (1)

Moelooja Diana Denissova kollektsioon on saanud inspiratsiooni Euroopa ühtsusest, vabariigi sajandast aastapäevast, kaunitest linnadest ja maalikunsti maagiast.

Diana Denissova: "Kevadisel Tallinn Fashion Week`il on minu kollektsioonil kolm peamist inspiratsiooniallikat: Eesti saja-aastase ajaloo üks eredamaid sündmusi – Euroopa Liidu liikmesriikide ritta astumine, meie pealinn Tallinn, mida peetakse õigusega koos Pariisi ja Veneetsiaga üheks ilusamaks Euroopa linnaks, ning Moldaavia juurtega eesti kunstniku Vladimir Batšu tööd. Tema töid läbib päike, neil on võimas energia ning neist kumab positiivsust ja õnne. Ta maalib ainult natuurist. Tallinn ja Vladimir Batšu – valgusküllane ja rõõmsameelne linn."

Diana Denissova uus kollektsioon on omamoodi eksperiment: eredad ja päikeselised Vladimir Batšu maalid on kantud kangale ning sellest ainulaadsest kangast on loodud kollektsiooni põhiosa. Ühevärvilised kleidid on efektsetele riietus-maalidele omamoodi raamiks. Selle kollektsiooni jaoks valiti Tallinna, Veneetsia ja Pariisi maalilised vaated.

Diana Denissova kollektsioonis peegelduvad eredad värvid, nahk, plisseering, läbipaistvus ja naiselikkus – aktuaalsed kaasaegse moe trendid. Nagu kunstniku loomingus, peegeldub ka disaineri loomingus valgus ja rõõm, luues päikeselise muinasjutu ilme.

Tallinn Fashion Weeki programm:Neljapäev 22.0318.00 River Island, Triinu Pungits19.30 Beatrice, Diana Arno21.00 Tallinn Design House, Amanjeda by Katrin KuldmaReede 23.0318.00 Monton19.30 Diana Denissova, Mammu Couture21.00 Embassy of Fashion: Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Riina PõldroosLaupäev 24.0316.00 Mimi Disain, Dadamora17.30 Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt19.00 Klikkklakk, Kalamaja Printsess Tallinn Fashion Weeki piletid on saadaval nii Piletilevis kui ka üritusel kohapeal. Kevadise moenädala esitlejaks on River Island ning ürituse toimumisele aitavad kaasa Kaubamaja, Goldtime, DHL, Kevin.Murphy, Sokos Hotel, Valge Klaar, Oriflame, RGB, Kultuurikatel ja Torres.Tallinn Fashion Weeki ametlik meediapartner on Õhtuleht