Stockwomanni inspireeriv iluõhtu
Inimesed
14. märts 2018, 15:15

GALERII | Heidy Purga jagas Stockwomannis ilusaks olemise nippe (3)

Hiljuti toimus Stockwomanni kaubamajas juba traditsiooniks saanud iluõhtu, mis juhatab sisse uue kevadhooaja ning on samas ka avaürituseks kuni 18. märtsini kestvatele Ilupäevadele. 

Naistele pühendatud õhtut juhtis alati stiilne riigikogu liige Heidy Purga, kelle külalisteks olid sel korral inspireerivad eestlannad. Enda elukogemusi jagas alati optimistlik suhtekorraldaja Aune Past, disainer Xenia Joost, sisearhitekt Inna Past, moebrändi KÄT asutaja Kätlin Kikkas ning  sotsiaalmeedia-turundaja Inna Kovaljova.

Vestluste käigus arutleti selle üle, mida tähendab naiseks olemine ja kuidas seda erineva elustiiliga nõrgema soo esindajad enda jaoks lahti mõtestavad ja kust leida inspiratsiooni ning eeskujusid, samuti jagati nippe, kuidas riietuse või ilurituaalidega enda meeleolu tõsta. 

Kevadisi jumestussoovitusi jagas Stockwomanni jumestaja Jana Semenenko. Külalised said lähemalt tutvuda uute ilutoodetega. Stockwomanni iluõhtut väisasid nii püsikliendid, kui ka näiteks jumestaja Gerda Miller, fotograaf Krõõt Tarkmeel, blogijad Lucine AyanianMari-Liis Suvi,
Maarja Brenner ja Anita Sibul, samuti Ann Vilgats ja mitmed teised tuntud näod. 

Vaata pilte!