Üritused

Kitarrist Raul Ukareda staarisaates osalevast pojast: on olnud juba ammu selge, et temast saab muusik! (9)

LISA KOMMENTAAR

kortsus tuusikud15. märts 2018, 11:50
muusikukarjäär on suht ebakindel asi pigem erand
Tõnu14. märts 2018, 14:24
Eesti on niikuinii väga väike. Näiteks viimases saates oli olukord, kus Koit pidi objektiivsete asjaolude baasil teatrivoorus lõpuks jätma edasisest kõrvale neiu, kes teeb temaga samas lavastuses suurepärase rollisoorituse tippmuusikalis. Siin ongi paratamatult teema, et kuidas "kõik tunnevad, (peaaegu) kõiki" olukorras oma parim anda.
Õigustada14. märts 2018, 15:40
võib igat sigadust, aga siin oli hästi näha, et soositi oma heade tuttavate võsukesi.
Mis ebaausalt14. märts 2018, 11:59
Soe oled peast? On selge, et muusikute lapsed, juhul kui nad ise on ka olnud muusikast huvitatud ja musikaalsed, kipuvad olema teistest andekamad/võimekamad. Seda seetõttu, et muusikutest vanemad on karmimad nõudma ja ise õpetanud. Mul on siiralt hea meel vaadata andekate vanemate andekaid lapsi! Raul Ukareda kuulub kohe kindlasti eesti kitarristide kullafondi. Edu isale, edu pojale!
Selge on see,14. märts 2018, 14:18
et selles palaganist ei mängita ausalt, komejantid sokutavad oma võsukesi oma tuttavate komejandide abiga pildile.Oleme seda juba näinud iivelduseni, ametnikud sokutavad oma lapsi soojadele kohtadele, näitlejad samuti, nüüd moosekandid ja kõik on üdini andekad.
Muahahaa!14. märts 2018, 16:22
Sa 14.18 mine tagasi 1 klassi ja õpi kirjutama! Komejantid sokutavad, komejandid...Kes kurat võtaks on see imeloom komejand või komejant, räägi teistele ka? Muusikuteks õppinud ja edu saavutanud inimesed ei ole kindlasti mingisugused klounid ja oma laste "sokutamisest" suudavad mõelda vaid poolearulised maakad, nagu selle väikese Oliveri ema...Ära tule haritud inimesi siin mõnitama. Ah jaa: Mis soe koht see on, kuhu neid lapsi sinu arvates sokutatakse siin? Tutvu natuke Eesti muusikaturuga ja saa aru, et eestis muusikuna ratsarikkaks küll ei saa, pigem pead peale maksma! Küllap on sul kade meel, et andekad noored tegelevad sellega, mis neile meeldib ja hästi välja tuleb. Sinu lapsed ilmselt juba 6 klassis koolitee pooleli jätnud ja löövad kusagil külakolkas autoaknaid sisse :) ?
Kuule 16:2215. märts 2018, 00:39
mida sa nühkar lärmad, iga komejandi tola peab ennast andekaks ja soovib erikohtlemist, aga enamus olete andetud saamatud tühisused, taidlete öösiti labastes urgastes ja arvate, et olete staarid.Miks ma kommisin, lihtsalt oli kahju nendest naiivsetest poisstest ja tüdrukutest, kes arvavad, et seal käib aus mäng, aga komejandi tolad on omavahel juba kokkuleppinud kelle võsukesed edasisaavad.Ja veel, ei ole kade meel ma saan väga hästi hakkama ja lapsed on viimasepeal, aga lihtsalt ajab tigedaks see banaania käsi peseb kätt ja igal tasandil.
14. märts 2018, 11:31
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ei teeks paha14. märts 2018, 12:16
kui õpiksid mõtlema ja kirjutama
Sina tola14. märts 2018, 14:03