Hannes VõrnoFoto: TTV
Inimesed
13. märts 2018, 11:29

VIDEO | Hannes Võrno: kui ma tahan televisiooni teha, siis ma lähen televisiooni ja teen saadet! (48)

Pikka aega ekraanilt ära olnud Hannes Võrno hakkab alates tänasest igal teisipäeval kell 21.30 Tallinna Televisiooni otse-eetris juhtima talk-show’d teemadel, millest avalikult sageli kõneleda ei julgeta.

„See on 33 minutit magusat eetriaega, kus me tahame pakkuda Tallinna Televisiooni ja üldse Eesti televaatajatele rahulikku ja kihvti teisipäevaõhtust telesaadet,“ sõnas Hannes Võrno. „Ilmselgelt ei hakka see saade olema selline, peajooneks peaks olema kellegile äravajutamine või mingisuguse erilise otsekohesusega silmapaistmine. Seda otsekohesust või järelemõtlematust ja lahmimist on meediaruum täis,“ lisas Võrno.

Hannes Võrno saatekülalised saavad olema need inimesed, keda mees ise kõrgelt hindab.

„Ma ütleks nii, et need on inimesed, kelle puhul ma võin öelda tere tulemast saatesse ja kohe juttu hakata rääkima, need inimesed ei vaja tutvustust. Või siis need inimesed, kes on hakkama saanud, millegi sellisega, mis väärib kajastamist ja mis tekitab küsimuse, miks me teised sellega hakkama ei saa. Ma kavatsen kutsuda saatesse inimesi, keda ma isiklikult väärtustan ja väga kõrgelt hindan, olgu nad kasvõi minu vaenlased,“ lausus Võrno.

Miks on Hannes Võrno taas otsustanud televisiooni kasuks?

„Aeg on väga küps selleks, vahepeal tegin muid asju, teenisin riiki, käisin välismissioonil, tegelesin etenduskunstiga, kirjutasin raamatut, nüüd tulen televisiooni tagasi. Ma teen seda, mida ma tahan, ma ei pea kellegi käest küsima, kas mul on selleks luba või mitte, ma ei ole õukonna- ega parketikuulekas. Kui ma tahan televisiooni teha, siis ma lähen televisiooni ja teen saadet.“

„Hannes Võrno 33 minutit“ on Tallinna TV eetris igal teisipäeval algusega kell 21.30.

Vaata saadet tutvustavat videot SIIT!