Liis LemsaluFoto: Kanal 2
Inimesed
15. märts 2018, 10:47

Liis Lemsalust sai saatejuht: pakkumine tuli viimasel minutil ja mõtlesin sellele ikka paar tundi (54)

Pühapäeval startis Kanal 2 ekraanil meeleolukas telesõu "Legendide lahing", mida juhib aasta naisartisti tiitliga pärjatud lauljanna Liis Lemsalu. Ettepanek vastutusrikas töö vastu võtta tuli aga päris viimasel hetkel.

Algselt väljakuulutatud saatejuhi Grete Kleini ootamatu haigestumine võimaldas Liisil saatejuhina käe valgeks saada. Lauljatar rääkis Õhtulehele, kui kergelt tuli nõusolek ja milline on olnud senine vastukaja.

"Kohaneda pole ma veel liiga palju saanud, sest pakkumine tuli päris viimasel minutil," tunnistab Liis. Hea tahtmise juures on aga kõik võimalik. "Usun, et saatejuhtimisega on nii, et mida rohkem sellega tegeleda saan, seda paremaks ja sujuvamaks asi läheb," annab Liis endale lootust.

Liis Lemsalu Foto: Kanal 2


Siinkohal kiidab lauljatar "Legendide lahingu" suurepärast ja professionaalset meeskonda ja saate sisulist poolt. "Õnneks on saateformaat ja meeleolu väga mõnus ja vaba," räägib Liis telesõu telgitagustest. 

Lemsalul on käsil ka teinegi põnev projekt. Nimelt võib teda näha Anu Auna värskes filmis "Eia jõulud Tondikakul", mis valmib projekti EV100 raames. "Üleeile lõppesid filmivõtted, mis kestsid kolm kuud, seega vaba aega ei ole mul põhimõtteliselt üldse olnud," lausub Liis.

Tihedad tööpäevad, mis algavad teinekord varahommikul ning lõppevad hilisõhtul, 25aastast lauljat ei heiduta. "Huvitavatele pakkumistele ma kätt ette ei pane. Mulle meeldib end proovile panna ja uusi asju katsetada, tulgu nad siis hilise või varase etteteatamisega," ütleb värske saatejuht ja lisab, et siiski peab kõigis tegemistes säilima pühendumine ja kirg. "Üle jala ei soovi ma asju teha."

Staare õpetavad räppima Chalice ehk Jarek Kasar (vasakul) ja Genka ehk Henry Kõrvits. Foto: Kanal 2

Liis ütleb, et kaalus pakkumist saatejuhiks hakata ka mõnda aega. "Mõtlesin ikka paar tundi, kas jõuan filmi "Eia jõulud Tondikakul" filmimise kõrvalt ka saadet juhtida. Tegelikult ei olnud mul ka "Legendide lahingu" planeeritavad võttepäevad vabad," räägib ta. "Kuna aga tiim, kes pakkumis tegi, on väga sümpaatne ja mulle ammusest ajast tuttav, otsustasime mänedžeriga siiski pakkumise vastu võtta ja neid aidata."

Lemsalu ütleb, et talle meeldib "Legendide lahingu" formaat väga. "Midagi sellist pole Eesti teleekraanidel varem nähtud. Olen räppmuusikat ja R'n'B-d juba väikesest saadik kuulanud, seega on see mulle väga südamelähedane."

Suurimaks väljakutseks peab Liis tekstidega kohanemist, sest ühele päevale võib langeda mitme saate salvestamine. Kuigi tegu on väga värske projektiga, on Liis saanud juba palju positiivset tagasisidet.