Colin Firth koos abikaasa Liviaga.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. märts 2018, 15:00

Colin Firthi naine pidas armukest, kes teda ähvardama asus?

„Bridget Jonesi päeviku“ täht Colin Firth ja tema itaallannast abikaasa Livia Giuggioli avaldasid eelmisel nädalal harukordse avalduse, milles tunnistasid, et neid kimbutab Livia endine armuke.

„Paar aastat tagasi langetasid Colin ja Livia vaikselt otsuse lahku minna. Sel ajal tekkis Livial põgus suhe endise sõbra Marco Brancacciaga,“ vahendab Daily Mail kahe teismelise pojaga paari teadet.

„Firthid on nüüdseks taasühinenud. Kuid hr Brancaccia alustas seejärel mitu kuud kestnud hirmutavat kimbutamiskampaaniat, millest suur osa on dokumenteeritud.“

Firthide esindaja väitel on Brancaccia suhtes alustatud kriminaalmenetlust. Kuid Livia lapsepõlvesõber Marco ise kinnitab Daily Mailile, et tema pihta esitatud süüdistustel pole vähimatki alust. „Olen šokeeritud. See on väga kurb.“ 

Väidetav  kimbutamine ja ähvardamine olevat kestnud 2016. septembrist 2017. aasta aprillini. Kuid itaallane väidab, et tema saatis selle aja jooksu Liviale vaid kaks mobiilisõnumit ning Colinile üheainsa e-kirja. Tema väitel nimetasid Firthid teda ahistajaks, et ligi aastapikkust salasuhet avalikkuse ees kinni mätsida. 

Armuke ähvardas Livia elu hävitada?

The Suni andmeil oli Brancaccia pärast seda, kui naine ta hülgas, saatnud Livia seaduslikule abikaasale Firthile kirja, milles kirjeldas oma suhteid Liviaga.

Ühtlasi olevat itaallane saatnud filmistaarile naise alastifotosid.

Seepeale olevat Firth kirjutanud vastuseks kaastundlikult: „Te olete mind kannatama pannud, aga ma tean, et kannatate ka ise."

El Paisi andmeil oli Brancaccia öelnud Liviale: "Kui sa meie suhte lõpetad, hävitan ma su elu." 

Mees ise eitab seda. "Meil oli romantiline suhe, ta tahtis minu pärast Colinit maha jätta ... " Brancaccia kahetseb Firthile saadetud sõnumit, kuid ei unusta toonitada: "Livia ise saatis mulle aasta jooksul sadu armusõnumeid, fotosid ja videoid, isegi päeviku!"