Grete Griffin Foto: Instagram
Inimesed
12. märts 2018, 15:06

Karolin Kuusik Grete Šadeiko pulmakleidist: dekoltee on Eesti mõistes megapaljastav (121)

Möödunud laupäeval, 10. märtsil sõudsid abieluranda Ameerikas elav Eesti mitmevõistleja Grete Šadeiko ja tema kallim, USA tippjalgpallur Robert Griffin.Noored tutvusid 2016. aastal läbi sotsiaalmeedia ja maikuus teatas kaunis sportlaste paar kihlumisest. Juulis nägi ilmavalgust Grete ja Roberti esiklaps, tütar Gloria.

Grete ja Roberti muinasjutulised pulmad toimusid Miami Beach´il koos pere ja sõprade seltsis. Külaliste hulgas oli ka mitmeid jalgpallikuulsusi nagu Erik Wolfe, Ej Bibbs ja Richard Crawford. Gretet toetas sellel kaunil päeval sporlaskarjääriga tegelevad õed Jade ja Grit Šadeiko.

24-aastast pruuti kaunistas Berta moemaja luksuslik looming. Tegemist on 2004. aastal disainer Berta Balilti asutatud brändiga, mis on tänasel päeval tõusnud üheks hinnatumaks pulmakleitide loojaks.


Kuidas hindab Grete pruutkleidi valikut kodumaine moelooja Karolin Kuusik?
"Tegu on tõelise muinasjutustiilis pulmakleidiga, mis läheb kokku ka Grete tavaelustiiliga. Märkasin, et ta on ka varem kandnud pitsi ja sädelust. Rohkelt tülli muudab kleidi eriti romantiliseks ja luksuslikuks ning kleidi lõige on klassikaline ja ülimalt naiselik," lausub Karolin. "Dekoltee on Eesti mõistes muidugi megapaljastav, kuid USA kontekstis vist pigem harilikum," ei jää moeloojal märkamata.