Julia SamoilovaFoto: Reuters/Scanpix
Üritused
12. märts 2018, 11:26

Venemaad Eurovisionil esindav Julia Samoiliva avaldas oma võistlusloo (6)

Möödunud aastal Ukrainas toimuvalt Eurovisionilt kõrvale jäänud Julia Samoilova saab oma võimaluse lõpuks sel aastal ning nüüd on naine avaldanud ka oma võistlusloo, mis kannab nime "I won't break", vahendab Esctoday.

Mullu valiti Julia Samoilova Venemaa esindajaks Eurovisionil, kuid Ukraina ei lubanud lauljatari riiki, kuna ta oli esinenud annekteeritud Krimmis. Teema ümber käis kõvasti poleemikat ning Venemaale pakuti isegi võimalust esineda satelliidi vahendusel, kuid riik otsustas sellest loobuda ning võistlusel üldse mitte osaleda. Pikalt sahistati, et Venemaa saadab tänavu sama laulja võistlusele, ning jaanuaris tehti see uudis ka lõpuks avalikuks.

 

Lissabonis läheb Julia Samoilova võistlustulle lauluga "I won't break". Pala on naine kirjutanud kahasse oma abikaasa Alexei Taraniga. Aasta algusepoole, kui naise osalemine veel kindel polnud, avaldas ta intervjuus, et on võistluseks ette valmistanud kaks pala, millest üks on kosmoseteemaline, teine aga muinasjututeemaline. 

Samoilova laulutiimis on veel ka Leonid Gutkin, Netta Nimrodi ning Arie Burshtein. Gutkin räägib, et tegu on väga isikiliku lauluga. "See räägib Julia tugevusest, mis nii paljusid inimesi inspireerib. Loos on mainitud liivaloss, mis näeb välja väga habras, kuid on tegelikult sama tugev kui kivi." Julia avaldas, et see lugu räägib temast. "Autorid andsid endast parima, et minu tunded ja mõtted muusikasse panna. See pole niivõrd ballaad, vaid pigem lugu tugevusest." 

Venemaa astub võistlustulle 10. mail, teise poolfinaali esimeses pooles.