"Hommikusöök staariga"; Anu Saagim; Kristel Aaslaid; Tuuli RandVideo: Tatjana Iljina
Inimesed
12. märts 2018, 11:06

Kristel Aaslaid paljastas, kuidas tema suhe koomik Mattias Naaniga alguse sai: mina olin see, kes Mattiase maha niitis! (13)

Sellenädalases Õhtulehe saates „Hommikusöök staariga“ on Anu Saagimil külas uue muusikaprojekti Öed moodustanud Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand. Lisaks muusikale räägitakse saates palju ka naiselikkuse ja suhete teemadel. Kristel Aaslaid paljastas, kuidas tema ja koomik Mattias Naani suhe alguse sai.

Mattiase ja Kristeli suhe sai kaks aastat tagasi alguse tänu sellele, et Kristel Mattiase "maha niitis". Mattias ise on väga tagasihoidlik ning ei osanud Kristeli vastu tekkinud tunnetega midagi ette võtta Alguses saatsid nad teineteisele Snapchati teel naljavideosid, mis kestis umbes kaks kuud.

„Ma mõtlesin, et nii, ma ei saa kohe vastata, ma pidin kogu aeg naljakat välja mõtlema,“ meenutab Kristel seda, kuidas nad Snapchatis Mattiasega flirtisid. Vahel pidi ta hea videoidee saamiseks ka sõbrannad appi võtma. „Aga see oli üksikprojekt ikka enamasti, sain üksinda hakkama," naerab Kristel, lisades, et oli isegi üllatunud, et Mattiase lõpuks "kodustatud sai".

Kristeli sõnul on nende suhtes väga hea dünaamika ning nad oskavad teineteise tugevuste ja nõrkustega arvestada. Näiteks ei ole Mattias väga suur remondimees, mistõttu on Kristel see, kes kodus asju vahel peab parandama.

„Ta ei ole väga selline remondimees, kes viitsiks väga tegeleda asjadega, mille kohta teab, et ta ei oska, ta parem kutsub inimese. Mina olen rohkem selline, et mulle meeldib ise nokitseda ja vaadata kuidas asjad käivad,“ tõdeb Kristel. „Meie suhe on selline, et ma lähen teen ise selle kääksuva ukse korda, aga Mattias ei ütle selle peale, et „Issand kui mehelik mu naine on! Ta võtab minult kogu mehelikkuse ära!“. Õige mees ei tohiks kunagi tunda, et tema mehelikkus on ohus," nendib lauljanna.

Kristeli sõnul teeb Mattias talle selle eest vastutasuks kas süüa, või annab talle lihtsalt armastust ja lähedust. „Mattias tõesti hoiab Kristelit!“ kinnitab Tuuli.

Mida Kristel ja Tuuli veel suhetest, naistest, meestest, karjäärist ja oma uuest projektist Öed räägivad, vaata juba lähipäevil Õhtulehe veebist, Anu Saagimi saatest "Hommikusöök staariga"!

"Hommikusöök staariga" seekordses saates on külas lauljannad Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand. Foto: Robin Roots