Bobbi Kristina Brown ja Nick GordonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. märts 2018, 09:00

Whitney Houstoni tütre omaaegne elukaaslane vahistati koduvägivallas süüdistatuna (1)

Whitney Houstoni ainsa tütre Bobbi Kristina Browni endine elukaaslane Nick Gordon vahistati laupäeva öösel, süüdistatuna koduvägivallas.

Kohalik politsei sai ajakirja People teatel väljakutse Gordoni (29) koju, kus too viibis koos oma praeguse sõbratari Laura Lealiga.

Gordon väitis, et Leal oli tema särki rebinud ja teda pudeliga visanud. Seetõttu nõudis mees naise lahkumist. Mõlemad olid alkoholi pruukinud.

Leal seevastu väitis, et oli Gordoni baarist auto peale võtnud ning too oli teda sõidu ajal näkku löönud. Ühtlasi olevat Nick teda juustest kiskunud ning ähvardanud talle tappa anda, kui too peaks autot mõlkima.

Politsei nentis, et Leali alahuul oli veidi paistes ja verest paakunud. Naise vigastustest tehti fotod, kuid arstiabist ta keeldus.

Leal keeldus Gordoni vastu süüdistust esitamast, kuid Nick arreteeriti siiski, süüdistatuna vägivallatsemises. Aprilli algul tuleb tal kohtu ette astuda.

Gordon vahistati Leali süüdistuse põhjal ka mullu suvel. 

Nick Gordon on tuntud Whitney Houstoni ebaametliku kasupojana ning hiljem tema tütre Bobbi Kristina elukaaslasena.  Omaste väitel oli just Gordon süüdi Bobbi Kristina liiga varajases surmas - neiu leiti vannist teadvusetuna ning suri hiljem koomast virgumata. Houstoni sugulased on veendunud, et Gordon oli Bobbi Kristina kallal vägivaldne ning jootis talle enne uppumist mürgikokteili.