Tori SpellingFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. märts 2018, 11:45

Tori Spellingu jamad jätkuvad: abikaasa kutsus talle arsti juurde politsei (3)

Kas Tori Spellingul on tõesti närvid nässus või on tema abielusuhted nugade peal?

TMZ.comi teatel kutsus Dean McDermott politsei oma naise heaolu kontrollima, kui too kolmapäeval nende ühisest kodust lahkus. Väidetavalt ümbritses kell 9.45 hommikul lausa kolm politseipatrulli Californias Thousand Oaksis asuvat hoonet, kus Tori (44, "Beverly Hills, 90210") viibis arsti juures. TMZ-l on ka video, kus McDermott enda ja Tori aastase lapsega maja ees seisab.

Väidetavalt hakkas McDermotti süda valutama, kui Tori koos vähemalt ühega nende viiest lapsest kodust lahkus. Seni on siiski arusaamatu, mis talle muret tegi. Võimud tabasid Tori arsti juurest, rääkisid temaga ning veendusid, et teletähe ja lastega on kõik korras. Kuna mingit kuritegu polnud toime pandud, ei pidanud politsei vajalikuks asjaga rohkem tegelda.

Ei Tori ega Dean pole ajakirja People kommentaaripalvele vastanud.

Nädal varem oli politsei saanud väljakutse Spellingu ja McDermotti koju. Toona ütlesid võimuesindajad kommentaariks vaid seda, et tegu oli perekondliku intsidendiga. Seda, kes politsei kutsus, ei kommenteeritud, kuid mitme USA väljaande väitel oli helistaja tundnud muret võimaliku vaimuhaigusega naise pärast.

Eelmisel õhtul oli Tori kutsunud oma koju politsei, kuna kartis, et teda ründab keegi sissetungija. Murdvaras osutus siiski Tori seaduslikuks abikaasaks Deaniks.