Inimesed

EBAMAISED KOGEMUSED SOSSI KLUBIS: Ingridi avara seljalõikega kleit ja niiske ihu ning Laura põletav pilk (6)

LISA KOMMENTAAR

XXX9. märts 2018, 12:36
Küll käib siin aga kindel seltskond kohalikke tütarlapsi, kellel on üksainus eesmärk ja kelle näod on meile vägagi tuttavad.
Kui teate, et tegemist on kuritegevusega, pange käsi ette ja lööge kord majja. Eelmine kord ei saanud trepist üleski veel, kui vene pr*st sabas oli. Seal on terve jõuk, kes raha väljapetmisega tegeleb süsteemselt ja täisarsenaliga. Skeemi ei viitsi kirjeldama hakata. Osalevad kõik letist taksoni.
kogemus9. märts 2018, 10:02
sossis kõige emotsioonitum publik.sa võid oma asja laval teha kui hästi tahes saalist tagasi tuleb suht null emotsiooni.ilmselt on patuse poole või hellade vellede publik vähe teine aga selline tüüpiline sossi sussilohistaja ei raatsi üldjuhul esinejat isegi aplausiga tänada.võib olla on tegu välismaalaste kõrges kontsentratsioonis aga vaimselt väsitab selline publik ikka kõvasti.
Pildilolija9. märts 2018, 09:40
Huvitav.... kas need kaks esimest tainaskommenteerijat üldse aduvad, miks inimesed tahavad käia tantsimas? Keskealistel ja üle selle pole ju tegelikult kuskil käia. Tantsida aga ju tahaks? Ega kõik ei oska ega soovi olla umpa-umpa Amigos või umptsassaa-umptsassaa tantsuõhtul, kus laulab häälest ära paarike vanu laule. Ka vanemad tahavad pidutseda. Nii et ärge kiunuge. Sossi oli nii paksult rahvast täis, et meenutas vanu MeieMehe aegasid 15a tagasi. Tõsi, Patune Pool on minetanud oma värskuse, teevad laval mingit wannabe-show'd. Mulisevad pikalt, lasevad rahval lauda... aga kõik ei saagi olla ideaalne. Samas võiks nad ikka muusikute sekka tulla ja sünteka ahju visata. Või siis lõpetavadki süldikeetjatena :-)
Ajloo Ilu 9. märts 2018, 08:51
Sellist muusikapommi vääriv seltskond on imeasi omaette.
lugeja9. märts 2018, 07:40
Ega mehed seda saasta ju ei kuulagi.
maali10. märts 2018, 08:48
mehed ei viitsi tantsida vaid istuvad kodus oma õllepudeliga