Diana Arno kevadkollektsioonFoto: Dmitry Knut
Inimesed
19. märts 2018, 09:18

TFW | Diana Arno kevadkollektsioon on justkui sõõmuke värsket paradiisisaare õhku

Moelooja Diana Arno esitleb Tallinn Fashion Weekil kargete pastellidega maalitud kevadkollektsiooni.

Nagu sõõmuke värsket õhku, lennutab Diana Arno kevadkollektsioon mõtted külmast märtsikuust otse soojale paradiisisaarele

Ühendades klassikalisi siluette, voogavat siidi ning uusimaid trendilõikeid, on kollektsiooni keskpunktis müstiline lind-naine, kes sirutab oma tiivad lihtsatest särkkleitidest rikkalike rüüsidega dekoreeritud esemeteni. Kleitidele, pluusidele ja seelikutele päikesetõusu lummavast värvigammast laenatud pastellidega maalitud suled ning ornamendid on valminud koostöös Eesti tuntud illustraator – Anneli Akindega.

Ka disaineri käekirjale omased rüüsid ja volangid võtsid nüüd hoopis uusi vorme, meenutades siidkleitide õhulist kergust rõhutavaid linnutiibu.

Kollektsioonis on tunda maalähedast lihtsust, heinamaade värskust ja lindudele omast vabadust, mis moelõigete ning kangastruktuuride abil suurlinna rütmidega ühtivad. Lihtsalõikelistest särkkleitidest voogavate maksideni, pakub Diana Arno kevadkollektsioon mitmetahulist moeelamust, muutes sind päevaks või õhtuks kauniks paradiisilinnuks.

Lisaks kevadkollektsioonile, esitletakse Tallinn Fashion Weeki raames ka disaineri päris esimest ehtekollektsiooni, mis valmis koostöös armastatud ehtekunstniku Tanel Veenrega.

Tallinn Fashion Weeki programm:

Neljapäev 22.03
18.00 River Island, Triinu Pungits
19.30 Beatrice, Diana Arno
21.00 Tallinn Design House, Amanjeda by Katrin Kuldma
Reede 23.03
18.00 Monton
19.30 Diana Denissova, Mammu Couture
21.00 Embassy of Fashion: Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Riina Põldroos
Laupäev 24.03
16.00 Mimi Disain, Dadamora
17.30 Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt
19.00 Klikkklakk, Kalamaja Printsess

Tallinn Fashion Weeki piletid on saadaval nii Piletilevis kui ka üritusel kohapeal. Kevadise moenädala esitlejaks on River Island ning ürituse toimumisele aitavad kaasa KaubamajaGoldtimeDHLKevin.MurphySokos HotelValge KlaarOriflameRGBKultuurikatel ja Torres.

Tallinn Fashion Weeki ametlik meediapartner on Õhtuleht