Tele

VIDEO | „Pealtnägija“ tõi ekraanile eestlastega juhtunud traagilise tööõnnetuse tagamaad (19)

LISA KOMMENTAAR

elektrik8. märts 2018, 14:04
Kindlasti tuleb alati kasutada maandusi, lühisteid, sest tänapäeval paljudel kodus genekad mis pinge kadumisel võrgus tööle pannakse ja jumal teab kas lahutid võrguga üldse töötavad.
"raha nagu muda" ?8. märts 2018, 13:54
et siis kirikutele leitakse kohe raha kasvõi reservidest, samas haiglad korraldavad korjandusi, et saaks pakkuda paremat teenust ! totaalne sigadus !
"raha nagu muda" ? 28. märts 2018, 13:56
siss8. märts 2018, 11:50
Kui "Pealtnägijas" toodud faktid on pädevad , siis mille üle on siin veel vaielda : puudus liinile töölemineku luba ning ei kasutatud liini maandust. Kurb.
V.8. märts 2018, 07:30
nonoh8. märts 2018, 06:20
jäid graafikust maha? Pididki jääma ja töö tellija oleks pidanud huvi tundma, millistes tingimustes töö toimus - masinad uppusid, nende väljatõstmisele kulutati tööaega. Loomulikult on probleem ka selles, et vaatamata töötingimuste ekstreemsusele ei püütud töö tellijaga tähtaegu ümber vaadata. Tähtis oli graafikus püsida, et uusi tellimusi saada. Mõlemad pooled on süüdi. Polnud julgust probleemidest aru pidada. Üle laipade graafikus.
On siingi juhtunud sama8. märts 2018, 01:13
Liin tehti alajaamas külmaks ja mees läks raudadega posti.
Maandusi, pigem lühistajaid ei pandud- ise ju lükkasid fiidri välja, panid sildi "MITTE LÜLITADA- INIMESED TÖÖTAVAD!"- seega olid mehed kindlad, et kõik OK. Üks läks raudadega posti ja veendus, et liin külm ja alustas töödega.
Liini teises otsas oli aga sõjaväeosa, milles pandi oma generaatorid käima ja pingestati liin teisest otsast.
Mees sai laksu ära ja jäi posti rippuma, rauad ju jalas ja turvaköis ümber posti. Teine võttis rauad ja köie, ronis posti pani köie ümber kannukonksu, otsa vöö külge, tegi rauarihmad lahti ja lasi mehe köiega ülevalt alla.
Aga teha polnud enam midagi- üle poole tunni pumpas kuni kiirabi tuli. Oli juba postis surnud tegelikult.
Seega- liin külm- ikka lühistajad peale, mis sest, et kõik jube kindel ja ei viitsi jms.
rs8. märts 2018, 01:26
eestlastele pigem ongi omane see "ei viitsi", kahjuks
Eino Taruk8. märts 2018, 02:41
Ilmasjata miinustatakse sind, sest nii see ongi.
8. märts 2018, 00:20
See ju lääne bardak,mis euroväärtustega kooskõlas.Tavaline kapitalsitlikus ühiskonnas,kus tööinimesest lugu ei peeta.
Tiit7. märts 2018, 23:24
kaastunne hukkunute omastele. Endisele liinimehele jäi kohe silma, miks polnud liinile paigaldatud maandust. Maanduse olemasolul poleks õnnestunud liini pingestada, isegi mitte Putini või Trampi nõudmisel.
Tõsine Spets7. märts 2018, 23:08
ja kogenud 23 aastane suur juht, kes postide vahekauguse mõõtmiseks peab korviga töötava masti otsa sõitma ja veel teise samasuguse abi kasutama. Oi jah
jusss7. märts 2018, 21:55
Kahjuks traagiliselt lõppenud, kuid tüüpiline vähempakkumise näide.
?7. märts 2018, 21:55
Pealtvaataja sogab niisama vett.
Hämade hämad7. märts 2018, 21:34
Skandinaavias püütakse tööd lasta ära teha eestlastel, sest need teevad "käsitsi" ja neile saab kordi vähem maksta.
Kuidas nad teevad- see tegelikult kedagi ei huvita, kas lähevad posti raudadega või kopaga, ei huvita. Skandinaavias teatakse suurepäraselt mis tegelikult toimub, kuid on tööd, mida kohalikud teha ei taha ja eestlased on odav orjajõud.
Kõikjal, transpordis, tööstuses, ehituses, kus iganes- kui eestlastele ei meeldi, siis toovad Ukrainast ja need töötavad söögi eest.
Lisaks on hulgi vahendusfirmasid, kes eesti töölistest lihtsalt üle sõidavad ja mehed nälga jätavad.
Eduriik Eesti- EU orjaturg, hurraa!
rs8. märts 2018, 01:28
nähtud, nii kahjuks ongi...
Tavaline ehitaja8. märts 2018, 01:55
Keegi ei käsi sul kuhugi orjaks ju sõita? Meeste (ja naiste) endi vaba tahe ja valik. Igaüks teab, millise raha eest ta ennast müüb. Ja kuhu müüb.
Mina töötan Eestis, samuti ehitusvaldkonnas. Tööpäev 9-17, kui mõnikord vaja, siis ka kauem - tunnitasu jookseb. Nädalavahetused vabad ja palk on täiesti korralik, igal juhul kaugelt üle Eesti (ametliku) keskmise ja mina ennast orjana küll ei tunne. Ametlik palk, 28 päeva puhkust ja palk õigel päeval kätte. Tervisekindlustus samuti olemas. Ja ma pole mingi projektijuht ega valgekrae, vaid täiesti tavaline (küll kogemustega) ehitustööline.
Pole kunagi kuhugi mujale igatsenudki - pere, kodu, sõbrad, kõik ju siin. Välismaal võidki ehk natuke rohkem teenida, aga üürikorteris kolme-neljakesi elamine, makaronide sõõmine ja perest eemal olemine ei ole seda väärt.
Ära üleliia kelgi8. märts 2018, 16:20
Jääb nt su peremees ehitusturul suurele jalgu... Suur ostab firma üles ja laseb teid lambist lahti- tegelikult muidugi leitakse tankist kes "ostjat" mängib. See suur ei vastuta mitte millegi eest.
Ja istudki siin- sõprade, pere, kodu jms SIIN, aga näljas ja ehk kodugi siiski panga oma.
Küll sa siis end sohu uputama lähed ja kopaga posti lased tõsta...
Siis tuleta tänast praalimist meelde.
ja jah8. märts 2018, 20:00
ja kõigil Eestis niisugused võimalused? Kuidas sa siis üle keskmise saad ja kes need lo'llid keskmist ja alla selle saavad? Seda su väike aju kinni ei võta.