Antti KammisteFoto: MATI HIIS
Inimesed
8. märts 2018, 10:00

Millise naisega sooviksid lava jagada Antti Kammiste, Jassi Zahharov, Rolf Roosalu ja teised meesartistid? (1)

Naistepäeval on muidugi naised kõige toimuva keskmes - neile tuuakse lilli, tehakse üllatusi ning kontserdimajade lavad on hõivatud meeslauljate poolt, kes kaunitele naistele laulda tahavad. Uurisime tänavu naistepäeva kontserte andvatelt meesartistidelt, milliste naistega nemad tahaksid lava jagada ja loomulikult ka, kuidas nemad täna oma kalleid naisi meeles peavad.

Antti Kammiste: „Täna tahaksin koos musitseerida ühega, homme juba teisega. Kuid ma arvan, et Norah Jonesiga oleks tore lihtsalt koos aega veeta,” ütleb Antti Kammiste. „Hea tava on lillede viimine ja selles ma ei näe küll mingit probleemi,” paljastab Antti, kuidas tema omale kalleid naisi meeles peab.

Antti Kammiste Foto: MATI HIIS

Alen Veziko: „See, kellega ma laulda tahaks, on pigem seotud mingisuguste lugudega. Ma olen koos naisartistidega ka väga palju kontserte andnud. Võib-olla Lennaga võiks midagi koos esitada. Välismaistest lauljatest meeldivad mulle väga näiteks Pink ja Sheryl Crow,” sõnab Alen Veziko. „Ma arvan, et ikka klassikaline lilled ja tort ja käigu pealt mõeldud kingitus. Olgem ausad, jõulud ja naistepäev on minu jaoks kõige kiiremad ajad. Ega naistepäeval väga palju mahti ei ole kellegagi kohvikusse minna. Pigem on see, et hommikul alustad ja õhtul vaarud voodisse.”

Alen Veziko Foto: Ardo Kaljuvee (www.alen.ee))

Jassi Zahharov: „Hetkel ma ei oska öelda, kellega koos duetti tahaksin laulda, aga olen juba paljude lauljataridega koos esinenud,” sõnab mees. „Minu jaoks ei ole vahet, kas on 8. märts või 8. juuli, naisi tuleb ikka väärtustada. Oma abikaasale pööran tähelepanu iga päev. Sel aastal olen kahjuks naistepäeval tööl, muidu viiksin oma abikaasa hea meelega restorani lõunasöögile. Lilli kingin muidugi ikka.”

Jassi Zahharov Foto: TEET MALSROOS

Kalle Sepp: „Eks neid ole palju kellega esineks, aga kui keegi välja tuua, siis üks minu lemmikuid oleks kindlasti Kaire Vilgats.” Kalle muigab, et on naistepäeval äärmiselt originaalne ja kingib oma kallitele lilli. „Kuid seda saab alati teha natukene teistmoodi, võib-olla väikse vimkaga, aga kahjuks neid saladusi ei saa ma avaldada.”

Kalle Sepp ja Kaire Vilgats Foto: Tiina Kõrtsini

Valter Soosalu: „Ma ei oskagi öelda, millise naisega tahaksin esineda, olen praegu selle meesteseltskonnaga väga rahul,“ ütleb Valter, kes naistepäeva puhul annab kontserte koos Juss Haasma, Marko Matvere, Kalle Sepa, Koit Toome ja Jassi Zahharoviga. Kuidas Valter oma kalleid naistepäeval üllatab, jätab ta saladuseks. „See on väga eraviisiline ettevõtmine.” Kas standardne kommid-lilled jäävad viimata? „Võib-olla seda ka, aga mitte ainult.”

Valter Soosalu Foto: Martin Ahven

Rolf Roosalu: „Olen mõelnud küll, millise naisartistiga tahaksin duetti laulda, aga hetkel jätaksin selle veel enda teada,” ei taha Rolf oma unistuste naislavapartnerit avaldada. „Oma elus olevatele kallitele naistele annan mõista, et olen olemas. Sel aastal teen seda näiteks väikese kontserdiga Tallinnas, klubis Chicago 1933. Lähedasi tuleb meeles pidada ka väljaspool neid tähtpäevi.”

Rolf Roosalu Foto: Erlend Štaub