Madli VilsarFoto: Mati Hiis
Inimesed
6. märts 2018, 19:06

Eksmiss Madli Vilsar: Iraj Zand ei ole mind kunagi vägistanud ega uimastanud (132)

Harju Maakohus kinnitas esmaspäeval kokkuleppe, millega Madli Vilsar võttis kohustuse avaldada kuulutused, et „Iraj Zand on aidanud mind sõbrana. Iraj Zand ei ole kunagi vägistanud, uimastanud, manipuleerinud ega šantažeerinud mind. Ta on käitunud alati härrasmehelikult.“

Zand on rahvusvahelise haardega ettevõtja, kes sattus eelmisel sügisel puhkenud seksiskandaali keskmesse.

Zand uskus, et selle taga oli Vilsar, keda ta senini tundis oma hea sõbrannana. 

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis.

"Kuuuurija" saatejuht Katrin Lust tegi mullu eksmissiga anonüümse intervjuu, kuid peagi selgus, et tegemist oli just Vilsariga. Nimelt tuli Vilsari kohta vihje, et ta viis tüdrukuid I.J Zandiga kohtuma nii Eestis kui ka välismaal. Endine miss ei ajanud seda väidet tagasi, vaid avaldas hoopis šokeeriva väite, et ta oli Zandi väljapressimise ohver.

Nimelt olla Zand kutsunud teda enda Pirital asuvasse kodukontorisse, kus arutati missinduse arendamise üksikasju. Järsku hakanud naisel aga silme ees virvendama ning ta ärkas ihualasti Zandi voodis. Selle peale olevat härra Zand öelnud endisele missile, et nende vahekorra kohta on materjale - kui naine meest teiste kaunite tüdrukutega kokku ei vii, näitab ta materjale naise elukaaslasele.