Mammu Couture kevad-suvi kollektsioon
Inimesed
6. märts 2018, 20:06

TFW | Mammu Couture kollektsioon on seinast seina - täpselt nii nagu naise tujud (1)

Tallinn Fashion Week on ukse ees. Mammu Couture kevad-suvi kollektsioon toob lavale midagi täiesti uut, kuid jäädes siiski endaks.

Neljaks jaotatud show pakub midagi kõigile: sportlikult elegantne, kontorist- teatrisse, suvised õied ning kõrgmood - pruudid. Rohkem, kui kunagi varem nähtust on kasutatud lillemotiive nii kangaste näol, kui ka käsitööna tikituna, putukad, liblikad, rikkalikud volangid, sametist lipsud, puhvis kleidid ei jää ka seekord stuudiosse, vaid üllatavad kirevas võtmes meie endi printsesse.

Mammu: Värvidele me selles kollektsioonis piire ei seadnud. Nii nagu kevadine tuul on ka meie TFW`il esitletav kollektsioon seinast seina - täpselt nii nagu naise tujud. Seekordne show pakub palju elamusi ka meie laulja Filippo Pozza näol laval, teda kuulates justkui vajud sügavamale unistustesse.

Erilised tänud siinkohal meie toetajatele:  Mionetto Prosecco, ABC king, Rosenberg Roses, Keila -Joa Manor, Videograaf Martin Lätt, Riina Vaikmaa.

Vaata ka videod, mis ehk annab aimu romantilisest showst mis tulekul! 

Mammu Couture kevad-suvi kollektsioon Foto: Martin Lätt

Tallinn Fashion Weeki programm:

Neljapäev 22.03
18.00 River Island, Triinu Pungits
19.30 Beatrice, Diana Arno
21.00 Tallinn Design House, Amanjeda by Katrin Kuldma
Reede 23.03
18.00 Monton
19.30 Diana Denissova, Mammu Couture
21.00 Embassy of Fashion: Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Riina Põldroos
Laupäev 24.03
16.00 Mimi Disain, Dadamora
17.30 Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt
19.00 Klikkklakk, Kalamaja Printsess

Tallinn Fashion Weeki piletid on saadaval nii Piletilevis kui ka üritusel kohapeal. Kevadise moenädala esitlejaks on River Island ning ürituse toimumisele aitavad kaasa KaubamajaGoldtimeDHLKevin.MurphySokos HotelValge KlaarOriflameRGBKultuurikatel ja Torres.

Tallinn Fashion Weeki ametlik meediapartner on Õhtuleht