MARILYN KERRO Foto: Robin Roots
Inimesed
6. märts 2018, 09:27

Marilyn Kerro libakonto "avaldas" naise peagi sündiva lapse soo (19)

Möödunud veebruaris tuli teatavaks rõõmus uudis - Eesti kuulsaim nõid, kolmel korral Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovis" osalenud Marilyn Kerro ootab last. Hommikul hakkas sotsiaalmeedias levima uudis selle kohta, et Kerro on viimaks avaldanud ka oma peagi ilmavalgust nägeva lapse soo. Selgus, et info pärineb Marilyn Kerro nimel tehtud libakontolt.

Facebooki konto nimega devilmarilynkerro avaldas foto, mille allkirjas antakse teada järjekordsest loosimismängust. Postituse lõpus märgitakse, et nüüd on aeg puhata, sest pisitütar on terve päev emaüsas väga aktiivne olnud. Staarnõid teatab aga, et tegu on võltskontoga ja info ei vasta tõele. 

Marilyn oli väga pikalt paar Venemaa nõia Aleksandr Šepsiga, kellega ta kohtus "Selgeltnägijate tuleproovi" võtetel ning nende armuleek lahvatas suure hooga. Paar oli pikalt kokku-lahku suhtes, mis sai meediale teadaolevalt lõpu möödunud kevadel. 

Marilyn ei jäänud kauaks norutama – suvel postitas Norra noormees Mark Alexander oma sotsiaalmeediakontole pilte, kus Marilyn on tema embuses. Ja septembris andis Kerro „Seitsmestele uudistele“ avameelse intervjuu, kus sai sõna ka tema elukaaslane Mark Alexander, kes teatas, et Marilynist saab tema naine!