Foto: ERR
Üritused
5. märts 2018, 14:41

LUGEJAD „EESTI LAULU“ VAHEKLIPPIDEST: need olid tüüpilised „Tujurikkuja“ sketšid! (2)

Laupäeval nähtud "Eesti laulu" vaheklipid on mitme päeva jooksul tekitanud tulist arutelu. Palusime ka oma lugejatel nähtu üle arvamust avaldada ja selgub, et seisukohad jagunevad kaheks. Leidub neid, kelle arvates olid klipid solvavad ja mõnitavad. Mitmed lugejad on aga vastupidisel arvamusel ja ütlevad, et klipid olid humoorikad ja igati teemakohased.

Vaataja kommenteerib:

"Tegelikult olid need klipid kõik meie endi igapäevaelust. Paljudele ei meeldi, sest ennast peeglist näha ole alati kõige parem vaatepilt. Endale meeldis enim viies klipp. Arvan, et oleme oma veganluse ja kaalujälgimisega täiesti lolliks läinud. Põhjamaalane on ikka liha ja peki peal üles kasvanud. Süüa tuleb kõiki toiduainete gruppi, ent teadma peab oma kaloraaži vajadust."

vana ja tark kommenteerib:

"Need klipid olid enamused väga head, paljudest lauludest paremad."

Mulje kommenteerib:

"Mulle jäi selline mulje, et need olid algselt pärit EV100 kontserdikavast, ent mingil põhjusel viimasel hetkel välja lõigatud. Nüüd siis kasutati ära.

Juhan kommenteerib:

"Nii magedaid vaheklippe pole enne olnud. Mingi ropendamine ja karjumine, kas enam huumorit ei osatagi teha? Ja veel see Ott - tema karjumine hakkab juba tõesti närvidele. Kahju, et ta ise sellest aru ei saa, isegi lauljad ei hakanud tema tobeda käsu peale diivanil hüplema. Tublid!"

Priit kommenteerib:

"Kunagi pole nii labaseid klippe olnud. Huumorist polnud seal jälgegi. Tõesti, kas enamus inimesi oli purjus ja nüüd kiidavad takka? Mulle poleks need klipid ka purjus peaga absoluutselt mingit nalja pakkunud!"

Lilli kommenteerib:

"Minule pole kunagi labane ropendamine meeldinud, aga noh, eks paljudele meeldib ja seda oli seekord rajult. Aga põrsas oma ninaga oli päris vahva."

Kodanik kommenteerib:

"Kahju, et meid, vaatajaid ehk siis rahvast, peetakse nii labasteks, et enam tõelise huumori pärast ei tasu pingutada. Milline küll peab olema teletegijate madal tase, et sellist jama ekraanile lasta. Hea, et on võimalik valida teisi kanaleid."

Foonik kommenteerib:

"Eestlased, mis toimub - laul ei meeldi, klipid ei meeldi, kui ometi Eesti rahavale ju meeldis see laul - miks me oleme nii kahepalgelised? Mulle meeldisid klipid väga, kuid laul ilmselt eurolauluks ei sobi."

ei meeldinud kommenteerib:

"Tüüpilised "Tujurikkuja" klipid olid. Miks me peame end koguaeg mõnitama ja tegelikult varjatult propageerima meile vaenulikku ideoloogiat? Ott saatejuhina on eilne päev, ei suuda kuulata tema teismelise kiljuvat häält. Uus saatejuht oli väga mõnus. Kui senised saatetegijad seda saadet ei tee, siis võiks ka Oti saatejuhi kohalt eemaldada."