Ott SeppFoto: Erlend Štaub
Üritused
5. märts 2018, 12:19

EI TALU KRIITIKAT? „Eesti laulu“ kordussaatest lõigati välja klipp, kus Ott Sepp ERR-i kirub (1)

"Eesti laulu" finaali kordusest oli välja lõigatud üks klipp, kus saatejuht Ott Sepp ERR-i kritiseerib, öeldes, et nad pole esinejate laua katmisega palju vaeva näinud, viidates, et laual on vaid pudelivett.  

"Ma vaatan rahvusringhääling on siia lauale ka head-paremat hankinud – mulliga vett ja mullita vett ja keegi on siia toonud ühe oma punase joogi. Vau! See on vägev, aitäh, Eesti Rahvusringhääling, see on küll priiskamine," kommenteeris Sepp Vajé poiste laua juures seistes ning paludes kaassaatejuhil ja mustkunstnikul Meelis Kubol vesi veiniks muuta.

Sellega aga teema ei lõppenud, kuna järgnevas kaadris näidati, et Vajé greenroom'i lauale olid tekkinud "eksootilised puuviljad", ehk kaks pruunikaks tõmbunud banaani.

"Eesti Rahvusringhäälingu juhtkond läks väga närvi, tormas kohale ja tõi siia natuke juurde, et peomeeleolu oleks parem. Siia on tekkinud nüüd sellised eksootilised puuviljad. Küll on mõnus elu meil siin Eesti Rahvusringhäälingus!" torkas Sepp tera veelgi sügavamale. 

"Eesti laulu" kordussaatest oli antud klipp aga välja lõigatud, mis tekitab küsimuse, kas ERR-i jaoks läks asi üle piiri? "Eesti laulu" kommunikatsioonijuht Laura Kõrvits kommenteeris Publikule, et Sepa kriitika ERRi suunas oli stsenaariumi ette kirjutatud ning klipp jäeti kordussaatest välja hoopis teistel põhjustel:

"Kordusest jäeti klipp aga välja, sest saade venis oodatust pikemaks ning oleks korduses näidatud kõike, ajanuks see telekava sassi. Pidevalt tehakse nii. Lõigatakse sobiva pikkusega klipp välja," sõnas Kõrvits.