Paljas Porgand ja Anu Saagim; Ülemiste My Fitness; SportlandFoto: ERLEND STAUB
Inimesed
5. märts 2018, 13:31

50 NIPPI | Vanaemade vana õpetus: tahad suuremaid tisse, söö saianukke (26)

Kes ei mäletaks seda vanavanemate poolt naljaga pooleks öeldut: "Tüdruk, tahad suuremaid tisse, söö saianukke!" Nali naljaks, aga meie räägime Palja Porgandiga seekord hoopis kõhule kogunenud rasvarullidest, mis on kordades ebameeldivamad, kui väikesed rinnad. 

Kevade lõhn on juba ninas ja kaugel see suvigi enam on ning siis näeme oma kehi katmas üha vähem riidekihte. Kes on talvel kõvasti trenni teinud, kes sügavat talveund maganud… Sellegipoolest laiub kõigil peas üks mõte: “Kas ma olen rannahooajaks valmis?” Naistel on kõige problemaatilisem kehaosa kõhupiirkond, kuna paratamatult ladestub sinna suurem osa rasva.

Muidugi sooviksite näha nüüd videoõpetust, kuidas viie minutiga saada lame kõht või, mis veel parem, sexikas six-pack.

Kõhulihaseid on paljudel väga raske toniseerida ning nähtavaks treenida. Miks? Sest see piirkond sõltub rohkem meie toitumisest kui lihasharjutustest. Treeni kasvõi iga päev kõhtu, kuid kui sööd iga päev rämpsu, siis on tulemused sama reaalsed kui jõuluvana – ootame küll, aga kunagi ei näe!

Seega esmalt korrasta oma toitumine!

Viska välja kõik need lihtsüsivesikud, suhkrud, halvad rasvad ning hakka põletama üleliigset keharasva! Lihased oleksid ju igaühel näha, kui rasvakiht neid ei peidaks. Tee iga päev vähemalt 20 minutit madala intensiivsusega kardiotrenni, mis on suurepärane rasvapõletaja. Ära unusta muidugi ka lihastrenni, et oma keha toonuses ja tugev hoida! Kuidas põletada rohkem rasva, võid lugeda SIIT!

Vaata videot!