Video: Teet Malsroos
Inimesed
3. veebruar 2018, 00:01

ÕL VIDEO | Carl Danhammer: „Elu on õpetanud, et tõtt peaks rääkima vaid jaanipäeval ja jõulude ajal.“ (50)

Carl Danhammer. Mäletate veel sellist nime? Esimest korda pani ta siin jalad põhjamaiselt kargesse, ent Soomega võrreldes kümme korda sogasemasse vette 1990. aastate keskel. Kui Eesti oli korraga vaba ning tabusid polnud ei äri- ega seltskonnaelus. Tee Eestis, võrreldes Soomega, viis vaid ülesmäge. Raha, naised ja viin – need olid joviaalse ärimehe igapäeva osa. Kuni ühel heal päeval tuli sein ette. Maksatsirroos.

Carl Danhammer. Mäletate veel sellist nime? Esimest korda pani ta siin jalad põhjamaiselt kargesse, ent Soomega võrreldes kümme korda sogasemasse vette 1990. aastate keskel. Kui Eesti oli korraga vaba ning tabusid polnud ei äri- ega seltskonnaelus. Tee Eestis, võrreldes Soomega, viis vaid ülesmäge. Raha, naised ja viin – need olid joviaalse ärimehe igapäeva osa. Kuni ühel heal päeval tuli sein ette. Maksatsirroos.

Carl Danhammer tunnistas, et kardab õhtuti magama minna, sest ei pruugi hommikul tõusta. Ta oli teadlik, et ägeda maksahaiguse põhjus on kangem kraam: „Kellegi keha ei suuda igavesti taluda kaht pudelit Koskenkorva viina päevas.“

Edasi lugemiseks: