Frankie Animal "Eesti laulu" finaaliproovisFoto: Robin Roots
Üritused
2. märts 2018, 18:05

Frankie Animal "Eesti laulu" finaali eel: tahaks kõik koos kaisus magada (1)

Kuigi Frankie Animali solist Marie Vaigla on enne finaali suutnud nohusse jääda, on kõigil siiski tuju hea. „See käib iga kord asja juurde. Kui on vaja kuskil olulises kohas olla, jään haigeks,“ nendib neiu. „Tavaliselt ma murran luid, aga seekord piirdun väikese nohuga,“ naerab Marie.

Lauljatar üritab enne homset finaali ennast võimalikult palju turgutada. „Üritan magada, tõmban ninast sisse kõiki ravimeid, soola, soolavett.”

Mistyst rääkides ütleb Marie, et ta on meis kõigis peidus. „Cut the crap!“ hõiskab selle peale Jonas. „Me oleme seda varem ka öelnud, et Misty on segu kõikidest inimestest,“ ütleb neiu. Seda, kellest laul inspireeritud on ning kes kelle südame murdis, ta siiski ei avalda.

Frankie Animali poisid on finaaliks saanud pluusikrae külge punased südamed ning muidugi on alles ka vahvad, pükstest välja turritavad sokid. „Süda ja punane värv on inspireeritud meie muusikavideost, mõtlesime midagi sellega haakida,“ selgitab Marie.

Neiu ütleb, et finaaliks naeratust ei tule. „Pean tunnistama, et proovis tuli korra naeratus ikka suule, kuid finaalis mitte,“ sõnab bassimängija Jan-Christopher Soovik.

Henrik Kalmetit homme koos bändiga laval ei näe. „Kuupäev oli kinni,“ ütleb Jonas. „Kõige lihtsam põhjus on see, et reglement ei luba üle kuue inimese lavale. Kuigi äkki Kalmetile oleks võinud erandi teha,” mõtleb Marie. „Järsku ta oskab tegelikult eriti hästi tausta laulda,“ arvab Jonas.

Enne finaali tahaks Marie sauna minna. „Teeme saunas proovi,“ naerab Jonas. „Tahaks kõik koos kaisus magada,“ lisab neiu lõpetuseks.