Karl & Karl-Kristjan "Eesti laulu" finaaliproovisFoto: Robin Roots
Üritused
2. märts 2018, 17:41

Karl & Karl-Kristjan: proovime külma närvi hoida, et kõik välja tuleks

Karlide emotsioonid finaali eel on eilsega võrreldes head. „Me olime esimesed, kõik alles panid asju valmis ja mõtted olid mujal. Aga vähemalt saime esituse paar korda läbi teha ja nüüd sujus juba väga hästi,“ on Karl-Kristjan Kingi rahul.

Noorte loo üheks autoriks on ka salapärane Wateva, keda finaaliks siiski lavale kaasa ei võeta, sest grupp on Los Angeleses.

Karlid pole veel mõelnud, mida võidu korral Eurovisioni lavasõul teha. „Kui homme peaks õnn naeratama, siis me kindlasti võtame selle uuesti ette, teeme omad kalkulatsioonid ja proovime ideede pommitamisega jõuda nii kaugele kui võimalik. Siis teeks midagi täiesti teistsugust kui siin,“ arvab Karl-Kristjan.

Finaali jaoks ei ole noormehed otseselt proove teinud. „Poolfinaaliks oli kõik ära õpitud, laul ja laulusõnad on selged. Vahepeal oleme paar kontserti andnud, muusikat teinud ja stuudios käinud. Proovime külma närvi hoida, et kõik välja tuleks,” räägib Kingi.

Eesti laulul” osalemine on suurendanud ka noormeeste fännibaasi. „Instagramis on palju jälgijaid juurde tulnud. Tuntus on Eestis väga suhteline, aga me oleme saanud oma muusikat suuremale ringile tutvustada,“ on Karl-Kristjan rahul.

Karlidele on saadetud ka fännikirju, kus avaldatakse lootust, et just nemad võidavad. „Paar joonistust on ka tulnud,“ lisab Karl Killing.