EV100 presidendi vastuvõtt: Georgi-René Maksimovski ja Kersti Kaljulaid.Foto: Rene Riisalu/VPK
Inimesed
2. märts 2018, 15:52

Truudusetuse õnnelik lõpp: kuidas Kersti Kaljulaid ja Georgi-René Maksimovski teineteist leidsid... ning varasemad paarid vahetusid

Elu on vahel ootamatu ja üllatav: Kersti Kaljulaid leidis Georgi-René Maksimovski, kui oli abielus Taavi Talvikuga – 21 aastat tagasi sai teoks tänaseni koos püsivate paaride vahetus.

Georgi-René endine elukaaslane Signe Madisson lahutas mehega kohtudes oma toonase abielu, võttis viieaastase lapse ja kõndis sirge seljaga avarast Kadrioru kodust elama Georgi-René juurde, mehe hiljuti lahkunud vanatädi korterisse Lasnamäel.

"Ma sain teada, et ta töötab koos Kersti Talvikuga (praegune Kaljulaid), kes oli tulnud aastase lapse kõrvalt pärast lapsehoolduspuhkust mehe firmasse tööle," jutustab Signe, kelle õnne jätkus vähem kui pooleteiseks aastaks.

"Läksin ühel õhtul taas Rene Lasnamäe korteri juurde valvesse ja nägin, et Rene sõitis autoga maja ette. Autost tuli välja Kersti, riietekott üle õla, ja paar suundus koos korterisse," meenutab Signe 1997. aasta märtsikuud.

Refereeritud artikli täistekst LPs