Foto: Kanal 2
Tele
2. märts 2018, 10:44

HANNA MARTINSON UUEST TELEPROJEKTIST: kui sain kutse, olin sekundiga nõus!

Saatest "Su nägu kõlab tuttavalt" tuule tiibadesse saanud Hanna Martinsoni näeme praegu TV3 saates "Indian Xpress". Peagi näeme naist aga hoopis teistsuguses teleprojektis. Nimelt saab temast laste talendisaate "Väikesed hiiglased" mentor.

"Minu ootused on kõrged ja emotsioonid laes. Esimene hooaeg oli väga tugev ja tasavägine, täis superandekaid lapsi. Saladuskatte all võin öelda, et see aasta ei jää karvavõrdki eelmisele alla. Kokku on saanud suur hulk vingeid tantsijaid, lauljaid ja nunnusid. See on imeline, kui "puhtad" inimesed on lapsed  – veel rikkumata ja valmis kõike õpetatavat kiirelt omaks võtma," räägib Hanna.

Ta sõnab, et tiimide mentoriks saavad inimesed, kes laste seas tehtud küsitluses kõige enam kõlama jäävad. "Kui sain kutse asuda "Väikeste hiiglaste" mentoriks, olin sekundiga nõus! Kuigi vastutus on suur, siis on see seda väärt. Lastelt on väga palju õppida. Alustades põhjapanevatest elutõdedest ja lõpetades lihtsate eluväärtustega, mille täiskasvanud kipuvad keeruliseks mõtlema," sõnab ta.

Martinson jutustab, et sattus saadet nägema ka möödunud hooajal. "Iga kord sai kõvasti naerda," muljetab ta. "Vaatasin siis ka neid mentoreid ja mõtlesin, eriti neil hetkedel, kus nad pidid mõne andeka lapse koju saatma, et küll oleks vinge ise üks mentoritest olla, kuid samas ei tahaks kohe üldse see inimene olla, kes mõne lapse unistuse purustab. Ja siin ma ometi olen! Mõnest asjast tuleb üle olla ja elus riske võtta. Mul on sellest saatest ja neilt lastelt palju üle võtta – see trumpab ka need mõned ebamugavad olukorrad üle," lausub Hanna.

Pisikesi talente hakkavad sel kevadel toetama Daniel Levi Viinalass ja Ott Lepland. Täiesti uute tegijatena lisaks Hanna Martinsonile veel ka Getter Jaani ja Mart Müürisepp. Värsked tuuled on ka kohtunike koosseisus, kus Evelin Võigemasti ja Jüri Naela kõrval võtab sel korral koha sisse Tanel Padar. Saade on Kanal 2 eetris alates 8. märtsist.