Justin BieberFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
1. märts 2018, 11:20

TOP 5 | Mis on ühist tänastel sünnipäevalastel Justin Bieberil ja Karl-Erik Taukaril? (21)

Täna tähistavad oma sünnipäevi nii Kanada popikoon Justin Bieber kui Eesti tõeline superstaar Karl-Erik Taukar. Ehkki Bieber ja Taukar on kaks täiesti erinevat meest, leidub siiski mõlemal superstaaril mõningaid suuri sarnasusi. Mis need on?

Iga laul saab hitiks

Uskumatu! Nii Bieberil kui Taukaril on tohutu staarigeen. Piltlikult jääb mulje, et kõik mida need mehed puudutavad, muutub kullaks. Seda ka muusikas. Ükskõik, mis looga lauljad ka välja ei tuleks, on kindel, et need laulud saavad hitiks. Justin Bieberi esimene populaarseim laul on kaheksa aasta eest välja tulnud "Baby", millel on Youtube's üüratud 1 825 204 727 vaatamist. Taukari neli aastat tagasi ilmavalgust näinud esimene suurem hittlugu "Seitsme tuule poole" muutus siinmail samamoodi väga menukaks - praeguseks on seda Youtube'i avarustes vaadatud ligi miljon korda. Eesti mõistes on see igati väärikas tulemus.

Mõlemal on lauljast tüdruksõber

Justin Bieber on juba aastaid olnud kokku-lahku suhtes Disney kanalilt kuulsaks saanud lauljanna Selena Gomeziga. Pärast mõnda aega lahus oldud aega, on paar viimaks jälle koos. Lauljannast tüdruksõber on ka Taukaril. Nimelt on tal leivad ühes kapis Põhja-Tallinna endise lauljatari Kerli Kivilaanega.

Kerli Kivilaan ja Karl-Erik Taukar Foto: Erlend Štaub
Selena Gomez ja Justin Bieber Foto: AFP/Scanpix

Osavad pillimängijad

Veel enne seda, kui Taukar alustas oma lauljateed, oli mees hoopiski basskitarrist. 2015. aastal kirjutas Õhtuleht, et Taukar otsib endale uut kodu, sest pille on kodus juba nõnda palju, et need ei taha sinna kuidagi ära mahtuda. Kitarr pole võõras instrument ka Bieberi jaoks. Lisaks oskab Justin mängida ka trumme, klaverit ja trompetit. 

Karl-Erik Taukar Foto: Robin Roots
Justin Bieber Foto: Reuters/Scanpix

Väikeste tüdrukute lemmikud

Nii Taukaril ja Bibereil on tohutult fänne igas vanuses. Siiski üheks suurimaks ühiseks nimetajaks on nende puhul see, et mõlemal on arvukalt pisikesi superfänne, kelle suureks unistuseks on iidoli autogramm ja kõrvuti poseeritud foto. 

Mõlemad armastavad korvpalli

Nii Bieber kui Taukar on mõlemad kirglikud korvpallimängijad. Taukari korvpallihuvist saime lähemalt teada Kanal 2 saates "Saage tuttavaks", kus mees oma hobist ka pikemalt rääkis. Samamoodi on Bieberi üheks lemmikharrastuseks korvpall - oma oskusi palliplatsil on mees aeg-ajalt ka sotsiaalmeedias demonstreerinud. Lisaks on ta mänginud ka NBA tähtede korvpallinädalavahetuse raames peetud kossumängus.