Spice Girls aastal 1996.Foto: Vida Press
Saund
27. veebruar 2018, 21:04

Spice Girls esineb prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas (2)

Spice Girlsi laulja Mel B lobises Ameerika jutusaates kogemata välja, et tüdrukutebänd on kutsutud esinema kuninglikus pulmas. Saatejuhid ja publik olid uudisest suisa ekstaasis, Mel B aga ise tundis kerget piinlikkust.

1990ndate tüdrukutebändi Spice Girls fännid on ansambli taasühinemist oodanud aastaid. Veebruari alguses tuli lõpuks ka uudis, et viisik on tõepoolest taas kokku saanud. Mel B ehk Scary Spice avaldas aga jutusaates The Real kogemata ka ühe esimestest esinemistest. See saab olema Suurbritannia prints Harry ja tema väljavalitu Meghan Markle'i pulmas.

„Kas sa tead kedagi, kes kuninglikku pulma on kutsutud?“ küsib saatejuht. Mel B noogutab agaralt. „Ja teadki? Ise lähed? Nalja teed! Issand jumal! Issand jumal!“ saatejuhid ja publik rõkkab ning lauljataril näib enda pärast pisut piinlik olevat. „Saidki kutse?“ küsib teine ja Mel B täpsustab, et kutse sai Spice Girls ühiselt. „Miks ma ometi nii aus olen!“ pahandab Mel seejärel endaga, mõistes, et on järjekordse saladuse välja lobisenud.

„Okei, üks küsimus veel: kas Spice Girls ka esineb?“ küsib saatejuht. „Oeh, ma lihtsalt ei saa...“ pomiseb Mel B omaette, kinnitades sellega, et tõepoolest, printsi pulmas võib kõlada „Wannabe“.

Laulja loobib küsimustekaardid õhku ja teatab: „Ma pean nüüd tõesti minema! Mind lastakse veel lahti.“

Prints Harry ja Meghan Markle'i pulmatseremoonia leiab aset 2018. aasta maikuus St George'i kabelis Windsori lossis. Markle on ameeriklanna ning kavatseb abielludes vahetada usku ja hakata Briti kodanikuks. Paar kohtus tänu ühistele sõpradele, kes nad kokku viisid.