Taylor MuhlFoto: @taylormuhl/Instagram
Inimesed
27. veebruar 2018, 17:29

Haruldase sünnimärgiga modell osutus ... iseenda kaksikuks!

Ameeriklanna Taylor Muhl on endale lapsest peale kaksikut igatsenud - ta painas ema, kas ta on kaksik, ning armastas riietuda täpipealt oma sõprade moodi.

Aastaid hiljem sai Taylor teada, et tema soov on juba tõeks saanud.

Los Angelese elav modell oli veendunud, et veider värvimuutus tema kõhul on isevärki sünnimärk. Ent olles aastaid autoimmuunhaigustega võidelnud, läks ta arsti juurde, kes leidis, et tegu on haruldase kimääriga - Tayloril on kaks komplekti DNA-d, tema enese, aga ka tema kaksiku oma, kes oli emaihus tema keha sisse imendunud.

"Esmalt tabas mind šokk," rääkis Taylor ajakirjale People. "Teine reaktsioon oli kurbus, sest mõtlesin: "Issake! Mul oleks võinud olla kaksik, kellega oleksin looodetavasti lähedane olnud ...""

Kuna Taylori ema oli tahtnud loomulikku rasedust, polnud ta lasknud endale ultraheliuuringut teha. Nii polnud naisel aimugi, et ta on kandnud kaksikuid.

Kuid kuna Taylori kehas on kaksiku DNA, kaks eri vereringet ja immuunsüsteemi, võitleb tema organism pidevat võõraste rakkude vastu.

"Tundsin tegelikult kergendust," vahendab Yahoo Taylori sõnu. "Tundsin vabadust, sest sain esmakordselt aru, miks mu kõht niimoodi välja näeb. Sellepärast mul ongi nii palju terviseprobleeme olnud. Tundsin, et saan esimest korda vabalt hingata."

Tema ema aga, kes rohkem lapsi ei saanudki, valdab kurbus. Taylor seletab: ema võrdsustab seda olukorda lapse kaotamisega.