KRISTA LENSINFoto: Robin Roots
Tele
27. veebruar 2018, 16:33

TV3 VIDEO | Krista Lensin põrutab: aastapäeva kontsert oli kohutav! (90)

Seltskonnaajakirja Kroonika peatoimetaja Krista Lensin rääkis oma muljetest presidendi vastuvõtult ja teatri NO99 loodud kontserdist. Viimane on inimeste seas aga palju vastukaja saanud ning Lensin kuulub nende inimeste leeri, kellele aastapäevale pühendatud kontsertetendus sugugi ei meeldinud.

"Etenduse kohta ma ei ütle üldse midagi, see oli lihtsalt kohutav. Andke andeks, see oli kurb ja tobe ja ei olnud minu jaoks naljakas ega midagi. See on minu isiklik arvamus muidugi. Mulle ei meeldi see palagan, karglevad, hüplevad inimesed surnuaedades. Ma ei saanud aru, mina ei saanud sellest aru, kuidas see on Eestiga seotud," põrutas Lensin. 

Kriitikat jagus naisel aga ka teiste EV100 peo elementide kohta:

"Algselt kui algas see sisseminek, siis ma olin väga vaimustunud sellest sinisest vaibast, mõtlesin, et see võiks olla Eesti uus Nokia: et mitte punane vaip, vaid sinine vaip. Pärast lähemalt vaadates selgus, et see oli päris närult sinna pandud, sellest oli kahju," nentis ta.

Lensinilt uuriti, kas vähemalt oli vabariigi sünnipäev ERMis rohkem pidulik kui tavaliselt?

"Ma ei oska sulle öelda, kui suur pidulikkus saab tekkida 1500 inimesega, kellest vaid 300 saab istuda ja ülejäänud on lihtsalt lõplikult väsinud. Oli ju ka kokkukukkumisi. Oleks siiski pidanud natuke rohkem läbi mõtlema, kes sinna kutsutakse ja vähendama seda seltskonda, ükskõik, kui tore on suruda seda presidendi kätt, need inimesed peavad sinna ära mahtuma ja seal läheb tunde ja tunde," vastas Lensin.