NAISSAAR.Foto: JOOSEP MARTINSON
Eesti uudised
27. veebruar 2018, 11:19

INVESTOR: Naissaar Tallinna külje all seksi- ja narkosaareks! (55)

Investor Jaak Roosaare soovitab ärahellitatud turistidele peale Tallinna vanalinna, puhta looduse ja odavamate (alkoholi)hindade pakkuda ka ilusaid tüdrukuid ja meelemürke ning selleks luua Naissaarele patuparadiis.

"Samas on Eestil võimalus luua kogu Põhjamaade suurim meelelahutuskeskus, mis pakuks turistidele seda, mida tänastes põhjamaades saada on keeruline – võimalust pidutseda nagu legendaarsed rokkstaarid, tehes seda samas turvalises, legaalses ning kontrollitud keskkonnas," kirjutab ta oma arvamusloos Äripäevas.

"Prostitutsioon, narkootikumid, alkohol, tubakas ja hasartmängud on kõrgelt maksustatud – see aitab ühelt poolt piirata nende kättesaadavust ja teisalt toodab riigile tulu, et pahedest põhjustatud otseste ja kaudsete tagajärgedega võidelda," soovitab Roosaare nende pahede pealt riigile tulu teenida.

Naissaar Foto: Google Maps

"Kas on olemas parema nimega kohta, kuhu ehitada Eesti hüvanguks kogu põhjamaade suurim, moodsaim, ägedaim ja sex, drugs and rock’n’roll meelelahutuskeskus?" viitab ta Tallinna ja Helsingi vahel olevale Naissaarele. 

"Arvestades Soome ja Rootsi elanikkonna suurust, võiksime sellest saarest luua lausa Eesti riikliku investeerimisfondi (sarnaselt Norra naftafondile) – teenitud tulu eest ostaksime sama patusektori aktsiaid (vaadake näiteks Altria, Philip Morrise või Brown-Formani 50+ aasta aktsiagraafikuid, kanepiaktsiatest rääkimata!) ja iga-aastaseid dividende jagaksime laiali vastavates valdkondades tegutsevatele MTÜdele," lisab investor.

Kagu-Aasia lõbustussaar Macau. Foto: Scanpix