Heather Locklear politseijaoskonnas.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
27. veebruar 2018, 11:15

PURJUS JA TIGE: „Melrose'i“ täht püüdis peikal nina peast hammustada (10)

„Dünastia“ ja „Melrose Place'i“ täht Heather Locklear paistab olevat pöördumatult allakäiguspiraali sattunud.

56aastane näitlejanna vahistati pühapäeva hilisõhtul, kuna ta tahtis purjuspäi oma kallima nina otsast hammustada ning ründas seejärel kolme politseinikku, kes nende kaklust lahutama tulid.

Kohaliku politsei esindaja rääkis DailyMail.comile, et Locklear oli purupurjus, kui ta oma kunagise keskkooliaegse peigmehe ja nüüdse elukaaslase Chris Heisseriga kähmlema läks ja tema ninaotsa veristas.

Kui telestaari käsi hakati raudu panema ning ta võimuesindajaid ründas, nägi kõike pealt tema 20aastane tütar Ava. Locklear viidi esmalt haiglasse läbivaatusele ja seejärel politseijaoskonda. Tund aega hiljem vahistati ka Heisser - auto juhtimise eest purjuspäi. 

Väidetavalt lõpetas Locklear hiljuti järjekordse, juba viienda võõrutusravi. Omaaegne seksisümbol, kel on seljataga abielud Mötley Crüe trummari Tommy Lee ja Bon Jovi kitarristi Richie Samboraga ning kihlus „Melrose Place'i“ kolleegi Jack Wagneriga, on viimastel aastatel korduvalt meelemürkide ja koduvägivallaga seoses ajakirjanduse huvi pälvinud.