Margarita Tšernogorova koos tütar Yana ToomigaFoto: Erlend Staub
Inimesed
26. veebruar 2018, 16:28

Yana Toom: hankisin emale kärtspunase kleidi ja käskisin selle selga panna (41)

EV 100 vastuvõtt ERMis oli kirev, kui Tootsi jõulupuu. Daamid ei piirdunud sugugi vaid sinimustvalgete õhtukleitidega. Särtsakamaid värve olid seekord julgenud proovida isegi need naised, kes tavaliselt suht konservatiivselt ja väljapeetult rõivastuda armastavad. 

Seda, et Brüsselis resideeriv Euroopa Parlamendi liige Yana Toom ekstravagantset riietumisstiili armastab, pole saladus, aga uhke daam tahab, et ka ema temaga võrdväärselt seltskonnaüritustel silma torkaks.  

Yana, kust on pärit sinu ja ema vinged õhtukleidid? Kärtspunane narmastega kaunistatud tualett ema Margarita Tšernogorova (85) üll on äärmiselt julge valik.

Yana: Meil on isiklik õmbleja Tamara Džmanašvili, kes meie eest hoolitseb. Ta on endine Vene Teatri kostümeerija. Minu kasvuga naisel on muuseas väga keeruline õige pikkusega kleite leida. Kangad sai hangitud Solveigi ja Leedi kangapoest. Kohe, kui seda punast riiet nägin, teadsin, et sellest tuleb emale kleit teha. Selle kärtspunase kleidi teevad eriliseks veel ka nooruslikud narmad, mis tantsujalga keerutades efektselt lendlevad. Tehke järele, 85-aastased daamid!

Aga teie võrratult efektsed ridikülid?

Need on Mary Francesi looming.  

Margarita Tšernogorova koos tütar Yana Toomiga