Tele

VIDEO | Tiit Ojasoo 104 allkirjaga kirjast: poole võidusõidu pealt hobuseid ei vahetata (15)

LISA KOMMENTAAR

Omnivoor24. veebruar 2018, 13:43
Minule ei meeldigi võidusõidu vaatamine. Eelistan rohkem teatrit ja selliseid etendusi nagu "Äraaetud hobused lastakse ju maha."
Jumal kui tublid24. veebruar 2018, 10:22
Väsimatu paarike, kuidas nad küll suudavad? Teeks õige korjanduse, sest rahast on ka puudus koguaeg. Vaesed, vaesed tööhobused, keda ainult kiita tuleb.
No näedsa..24. veebruar 2018, 10:26
ja ei tulnudki musta kasti? Kui lootsin , et valimised aitavad korruptsiooni välja juurida, oliropendamine, kummaline arusaam ÕL-l
Ah ja Oh24. veebruar 2018, 10:33
See etendus on niiii maitsekas, niiiikultuurne, nii hüpersuper, teist sellist ei ole ega tule mitte kunagi. Hobuseid ei vahetata mitte kunagi, meoleme väsimatud eliidi kummardajad ja nutsumaiad.
muda püksi teater24. veebruar 2018, 07:28
ei meeldi küll, Ojasood ja Semperit ise ei tunne,seetõttu ka ei kritiseeri.
wann wird man je verstehn, when will they ever learn, mil ükskord mõistad sa? (Lili Marleen)24. veebruar 2018, 03:52
Vabariik ei ole kiirvõidusõit, et siin EV teeneline kunstitegelane kujundlikult mingitest võidusõiduhobustest räägib, keda poolel teel välja ei vahetata.
Selline kujundlik demagoogiline lähtepunkti valik on kohtlaselegi arusaadavalt suunatult kihihuvist ja omakasust lähtuv (vastasel kohal jääks lavastajatasust ilma).
Mõtlev inimene siiski jõuab arusaamisele, et vabariik on siiski ikkagi nagu postiteenus, mis stabiilselt üle maa toimima peab ja kui "kunstiinimene" nii väga hobuste kujundit kasutada tahtis näitlikuks õigustamiseks, siis tuleb meeles pidada, et postiteenus tagatigi just postijaamades postihobuste vahetamisega uute ja puhanute vastu, jättes kasutatud hobused maha kunagi teine kord kasutamiseks.
Nüüd küsiks - kelle "hobuste näide" on asjakohasem?
eestlane24. veebruar 2018, 00:36
Selle Ojasoo tagala on ju nagu lapsehoidja Semper. Kahju!
Urmas23. veebruar 2018, 23:53
"Ojasoo lisas, et pidu valmistatakse ette väga pikalt väga paljude inimestega, vahendab Menu. "Poole võidusõidu pealt hobuseid ei vahetata," ütles Ojasoo."
See Ojasoo lause ütleb kaudselt, et meie president on valevorst kui avalikustades vastuvõtu kunstilise poole eest vastutajat, öeldes, et see otsustati nüüd ehk 1,5 kuud enne vastuvõttu. Kurb!
poole apokalüpsi pealt23. veebruar 2018, 23:38
ratsanikke ei vahetata... :D
möh?23. veebruar 2018, 23:06
ah et riigi suursündmuse korraldamine on temale VÕIDUSÕIT? Võidusõit?!? Sõnatuks võtab... Kontserti vaatama ei julge hakata, ootan enne selle kriitika ära, siis võibolla mingit kordust, KUI seal on midagi väärt vaatamist...
kukturnikutel arvustused ammu sahtlites, vaja vaid välja võtta ja lahtrisse projekti nimi kirjutada..24. veebruar 2018, 04:06
ma pakun kõigile näpuharjutuseks intellektuaalse ülesande:
kirjutage kunstlikult enne asja nägematagi kiidukõne kuidas nähtud spektaakel teid üllatas vaatamata tekitatud eelhäälestavast negatiivsest foonist. Kasutage sõnu geniaalne lahendus, ootamatu pööre koos keerdkäikudega, paras tempo, katkematult sidus, ladus esitus, parajalt nostalgiline kuid siiski mitte familiaarsustesse laskuv, tulevikkuvaatav, mõtlemapanev, kõike täpselt õiges annuses jne
Kirjutage see arvustus viisil, et tegelikult pole konkreetselt üldse määratletud mille kohta see on kirjutatud.
Dzemper ja Ojazoo23. veebruar 2018, 22:35
Miks raha regulaarselt NOst Punastesse Purjedesse kanditi- see huvitab 1.4 miljonit. Vägivallatsemine on ära klaaritid, see pole enam oluline.
ätt.24. veebruar 2018, 07:33
Kes sellest rahast osa said ?Nimeliselt ei või küsida siis on moderaator platsis-niipalju ajakirjandusvabadusest.
qq23. veebruar 2018, 22:27
Kellega sa võidu siis jooksed? Südametunnistusega..?