Foto: TV3
Üritused
23. veebruar 2018, 14:02

TOP 5 | Kõige veidramad superstaariks pürgijad läbi aegade (1)

Saates "Eesti otsib superstaari" on praeguseks seitsmendaks hooaajaks käinud õnne otsimas arvukalt staarihakatisi. Mõni neist on üllatanud imetabase lauluhäälega, mõni teine aga tõelise veidrusega. Paljud neist on meile tänase päevani tuttavad - kes ei mäletaks näiteks kuulsat Kasatšoki-Jüri või autoohver Toomast? Televeeb toob teieni kõige kummalisemad staarihakatised läbi aegade.

2011. aastal võttis staarikonkursist osa noormees nimega Allan, kes oli igati viks ja tubli poiss - selle aja jooksul, mis jäi oma nime saatesse registreerimise ja kohtunike ette astumise vahele, jõudis ta ära käia suisa kergejõustikuvõistlustel. Päev enne kohtunike ette astumist tegi ta suisa oma isikliku rekordi! Kohtunikele esitas ta Taio Cruz'i poplaulu "Dynamite". Paraku on Allan ilmselt spordis väga palju parem kui laulmises. "Kui jumal musikaalsust inimestele jagas, siis sa tõenäoliselt tegid trenni või midagi. Igaljuhul sind polnud kohal," sõnas kohtunik Mihkel Raud karmilt. 

Samal aastal võttis saatest osa Roosi, kes esitas esmalt kohtunikele Blacky lugu "Ingel". Kohtunik Mihkel Raud avaldas arvamust, et see laul on liialt igav ja palus naist, et ta midagi huvitavamat laulaks. Seepeale lõid Roosi silmad särama nagu klaaskuulid - juhuslikult oli tal kaasa võetud suisa esinemiskostüüm! Kärmel sammul ruttas ta kempsu, kus vahetas riided ja saabus taas kohtunike ette. Naise kostüüm oli igati uhke - pähe oli sätitud loor, jalga kristallkingad ning seljas oli tal suur tüllist seelik. Suurejoonelises esinemiskostüümis esitas ta Madonna hittlaulu "Like a Virgin". Laulu juurde käisid ka tantsuliigutused, mis olid lisaks silmailule väga praktilised - hoogse hööritamise käigus sai pestud vaat et kogu põrand.

Aasta oli siis 2009, mil kohtunike ette astus üks tunkedes noormees nimega Toomas, kes laulis Kukerpillide laulu "Autoohver". Häbeliku olekuga noormees esitas kohtunikele laulusõnad küll vurinal ette, ent laulma ta ei hakanudki. 

Kas mäletate, et aastal 2008 oli teismeliste hulgas väga populaarne emo subkultuur? Lisaks sellele, et emod kandsid mustaks võõbatud tukka ja neoontriipudega riideid, olid paljud neist ka väga tundelised. Kord astus kohtunike ette noormees nimega Veiko, kes oli tõeline õpikunäide ühest stereotüüpsest emost. Kohtunikele esinemise ajal puhkes noormees suisa nutma!  "Ma tunnen, nagu terve maailma valu oleks minu õlgadel," sõnas ta.

"Eesti otsib superstaari" kõige tulihingelisem üritaja, Kasatšoki-Jüri, on läbi aastate käinud superstaarisaate katsetel õnne proovimas juba viis korda. Esimesel korral rabas mees kohtunikke nii, et Mihkel Raud jäi teda suu ammuli vaatama nagu kits uut aiaväravat. Nimelt ei osanud keegi arvata, et Jüri laulmisele kaasnevad väga omapärased tantsusammud, mida keegi varem veel kunagi näinud polnud.