Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Francis LawrenceFoto: Joel C Ryan / AP / Scanpix
Inimesed
21. veebruar 2018, 21:02

See foto Jennifer Lawrence'ist šokeeris tuhandeid. Loe näitlejanna vastust (34)

Näitlejanna Jennifer Lawrence sattus ülemaailmse skandaali keskele, kui teda pildistati paksus rõivais meeskolleegide keskel nappi kleiti kandmas.

Paljude arvades peegeldas see seksimi, kui näitlejad Joel Edgerton, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts ja režissöör Francis Lawrence filmi "Red Sparrow" esitlusel Londonis talvejopesid kandsid, samas kui Oscari-võitjast näitlejanna paistis ülinapis kleidis lõdisevat.

Lawrence selgitas täna, et mingit seksismi sellest pildist küll otsida ei maksa.

Jennifer Lawrence Foto: Joel C Ryan / AP / Scanpix

"Vau. Ma isegi ei tea, kust alustada. See on erakordselt naeruväärne ja ma olen äärmiselt solvatud," kirjutas Jennifer Facebookis.

"See Versace kleit oli võrratu ja ma ei kavatsenud seda mantli ja salliga varjata! Ma viibisin väljas viis minutit. Ma oleks selle kleidi nimel ka keset lund seisnud, sest ma jumaldan moodi ja see oli mu valik," seletas Jennifer.

"Hoopis need jutud on seksistlikud ja naeruväärsed ja see ei ole feminism. See pole mingi edasiminek, kui iga pisiasja pärast reageeritakse üle ja luuakse skandaale väikese asja pärast, näiteks sellest, mida ta otsustan kanda või mitte. Kõik, mida kannan, on mu enda valik. Ja kui ma tahan külmetada, on see samuti mu enda valik!" lajatas näitlejanna.

Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Francis Lawrence Foto: Joel C Ryan / AP / Scanpix
Joel Edgerton, Jennifer Lawrence Foto: Joel C Ryan / AP / Scanpix